De 19 mooiste Halloween pompoenen voor in huis

20 oktober 2021
De dagen worden weer steeds korter, het is regenachtig en guur buiten en de bomen zijn al mooi aan het verkleuren. Oftewel, het is herfst! Het duurt niet lang en dan staat Halloween ook alweer voor de deur. Ga aan de slag met het maken van mooie Halloween decoratie of pimp een pompoen. Hierbij mijn inspiratie voor de 19 mooiste Halloween pompoenen voor in huis!  

Uitgeholde pompoenen

Dat een uitgeholde pompoen niet saai hoeft te zijn bewijzen deze voorbeelden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een serie spookjes, een mummy of Frankenstein van je pompoen.

Pompoenen met gaten

Geen zin om de pompoen helemaal uit te holen, maar wil je toch het sfeervolle effect bereiken? Pak dan een boor om gaten in de pompoen te boren. Maak in de onderkant een gat om een kaarsje in te zetten en klaar ben je!

Pompoenen met papier

Een pompoen met kaarsje is niet de enige manier om een pompoen om te toveren tot Halloween decoratie. Ga aan de slag met papier en verander je pompoen in een griezelige vleermuis. Of ga voor een herfstthema en maak van je pompoen een lief vosje.

Zwart wit pompoenen

Voor deze toffe zwart wit pompoenen heb je alleen een witte pompoen en zwarte marker nodig. Teken er een griezelig gezicht op of versier je pompoen met een patroon van vleermuizen of doodshoofden.

Kleurrijke pompoenen

Ben je op zoek naar iets meer kleur in je interieur? Ga dan aan de slag met verf om je pompoen te pimpen. Schilder een aantal pompoenen in hetzelfde kleurenpalet voor een mooi geheel en opvallend Halloween statement in je interieur.

Schattige pompoenen

Hou je niet zo van dat gegriezel? Tover je pompoen dan om in een lief monstertje of beschilder je pompoen met schattige spookjes. Door te kiezen voor een klein formaat pompoen benadruk je het schattige effect!

Chique pompoenen

Upgrade je Halloween en ga aan de slag met glitters en goud. Ga voor een complete glitterpompoen of een gouden patroon voor een extra chique Halloweengevoel.

Stylish pompoenen

Heel leuk die oranje pompoenen, maar heb je liever iets wat matcht met je interieur? Met wat restjes verf tover je de pompoenen om tot stylish eyecatchers in je huis. Plak woorden zoals ‘Boe’ op de pompoenen voor een subtiele Halloween touch.

Genoeg ideeën en manieren om aan de slag te gaan met pompoenen! Heb je geen zin om aan de slag te gaan met echte pompoenen, dan kun je ze altijd nog zelf maken van papier. Zijn jullie al aan de slag geweest met pompoenen versieren?

Headerfoto: Yulia Chinato on Unsplash

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.