DIY Valentijnsdag tegoedbonnen

4 februari 2021
Over ruim een week is het alweer Valentijnsdag! Ook al kunnen we het niet vieren zoals andere jaren, we kunnen nog steeds lief voor elkaar zijn. Met bijvoorbeeld deze DIY Valentijnsdag tegoedbonnen. Niet alleen leuk om aan je partner te geven, maar ook voor bijvoorbeeld je moeder of beste vriend. Een simpel, maar liefdevol gebaar voor iedereen die wel wat extra liefde kan gebruiken!

DIY Valentijnsdag tegoedbonnen - Wat heb je nodig

Wat heb je nodig

  • Papier
  • Schaar
  • Stiften
  • Lintje/touw
  • (Printer)
DIY Valentijnsdag tegoedbonnen

Aan de slag

Knip bonnen uit het papier. Teken of plak hier je boodschap op. Geen zin om zelf te knutselen? Print dan deze template uit en schrijf hier het “tegoed” op. Maak gaatjes door de bonnen, haal er een touwtje doorheen en klaar zijn je Valentijnsdag tegoedbonnen!

DIY Valentijnsdag tegoedbonnen

Valentijnsdag tegoedbonnen voor…

Op deze Valentijnsdag tegoedbonnen kun je schrijven wat je wilt. Denk bijvoorbeeld aan een tegoedbon voor een massage of een lange boswandeling. Of misschien een tegoedbon voor een zelf gekookt 3-gangen diner of ontbijt op bed. Maar het kunnen natuurlijk ook klusjes in huis zijn, zoals het uitruimen van de vaatwasser of boodschappen doen. Zoals je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos! Het mooie van deze Valentijnsdag tegoedbonnen is dat ze natuurlijk op een later moment ingezet kunnen worden. Dus wil je graag samen uit eten, dan kan die bon ingezet worden op het moment dat de horeca weer open is. Maar het is misschien wel zo leuk om er ook een bon tussen te doen die direct inzetbaar is, zodat de ontvanger er meteen plezier van heeft. Ik wens jullie alvast een hele fijne Valentijnsdag! Hoe gaan jullie het vieren dit jaar?  

Meer Valentijnsdag DIY’s

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.