Disclaimer

Onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (Femkeblogt.com). Door het bezoeken van deze website, ga je akkoord met deze disclaimer.

De artikelen op Femkeblogt.com worden met veel zorg gemaakt. Toch kan het gebeuren dat gepubliceerde artikelen onvolledig zijn of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Femkeblogt.com kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan elk moment gewijzigd worden. Daarnaast is Femkeblogt.com niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waar naar verwezen wordt.

Alle inhoud van deze site is zelf geschreven, gefotografeerd en gemaakt tenzij anders aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal en strafbaar.

Reacties die kwetsend kunnen zijn worden verwijderd. Reacties met een commerciële insteek en/of links voor het promoten van je webshop of bedrijf worden ook verwijderd.

 

Gesponsorde content

Artikelen waarin producten of diensten worden genoemd zijn door mijzelf gekocht, tenzij anders aangegeven. Producten of diensten die mij worden aangeboden zal ik niet anders beoordelen dan zelf aangeschafte producten. Eerlijkheid en transparantie vind ik erg belangrijk. Als ik een product of dienst heb gekregen zul je dit terug zien in het artikel. Ook wanneer ik voor een blogpost betaald heb gekregen vind je terug in het artikel. Wanneer een artikel gesponsord is, betekent dit dat de opdrachtgever bepaalde eisen aan het artikel stelde, zoals toevoegen van bepaalde links, een winactie of een deadline. Ook bij betaalde blogposts schrijf ik alle teksten zelf en schrijf ik niet over iets waar ik niet achter sta.

 

Afilliate links

Onder sommige artikelen staat dat ik affiliate links gebruik in dat artikel. Dit betekent dat als ik naar een webshop link en je via die link een aankoop doet, ik een bepaald percentage van die aankoop krijg. Voor jouw aankoop maakt dat niks uit, je betaalt er niks extra’s voor. De site waar je je aankoop doet zal dit aan mij betalen. Door via die link een aankoop te doen help je mij en mijn blog dus een klein beetje :). Ik link alleen naar webshops waar ik ook zelf wat koop of zou kopen.

Zijn er onduidelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Hoi, ik ben Femke. Welkom op mijn blog! Hier laat ik mijn passies samenkomen en schrijf ik over creatieve projecten, klussen in huis (en tuin), reizen, mooie wandelingen en makkelijke DIY’s. Met mijn blog hoop ik je te inspireren om de dingen te doen die je écht leuk vindt! Meer weten?

Niks missen?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste berichten.

Advertentie

Categorieën