DISCLAIMER

Onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (Femkeblogt.com). Door het bezoeken van deze website, ga je akkoord met deze disclaimer.

De artikelen op Femkeblogt.com worden met veel zorg gemaakt. Toch kan het gebeuren dat gepubliceerde artikelen onvolledig zijn of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Femkeblogt.com kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan elk moment gewijzigd worden. Daarnaast is Femkeblogt.com niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waar naar verwezen wordt.

Artikelen waarin producten of diensten worden genoemd zijn door mijzelf gekocht, tenzij anders aangegeven. Producten of diensten die mij worden aangeboden zal ik niet anders beoordelen dan zelf aangeschafte producten. Eerlijkheid en transparantie vind ik erg belangrijk. Als ik een product of dienst heb gekregen zul je dit terug zien in het artikel.

Links naar bedrijven waar ik direct of indirect voor betaald heb gekregen zullen het attribuut nofollow meekrijgen volgens de voorwaarden die Google stelt.

Alle inhoud van deze site is zelf geschreven, gefotografeerd en gemaakt tenzij anders aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal en strafbaar.

Mochten er dingen onduidelijk zijn of heb je vragen, neem dan contact met me op.