DIY Halloween decoratie

28 oktober 2017

Iets later dan eigenlijk gepland, maar hier is dan mijn Halloween DIY artikel! 31 Oktober is het Halloween en in veel dorpen wordt het dit weekend gevierd. Extra leuk om je huis nog aan te kleden met Halloween versieringen. Ik heb een paar leuke én simpele DIY’s verzameld om je huis in Halloween sferen te brengen.

DIY Halloween decoratie | Uitgeholde pompoen

Uitgeholde pompoen

Een klassieker onder de Halloween versieringen: de uitgeholde pompoen! Ga voor een eng gezicht of juist een keer voor een grappig of verdrietig gezicht. Leuk voor naast de voordeur of laat hem pronken in huis!

DIY Halloween decoratie | Slinger van spinnen

Spinnenslinger

Van zwart papier knip je deze leuke spinnenslinger. Vouw het papier een paar keer dubbel, teken er een spin op en knippen maar! Hang deze slinger voor het raam of laat deze spinnenslinger over de tafel kruipen.

DIY Halloween decoratie | Batmobiel, vleermuizen aan touwtjes

Batmobiel

Vleermuizen verhogen direct het Halloween gehalte in huis. Knip ze uit zwart papier en maak er met een paar satéprikkers en wat touw een leuke mobiel van.

DIY Halloween decoratie | Mummies met een waxinelichtje

Mummies

Deze mummies zijn griezelig en schattig tegelijk. Wikkel slierten keukenrol of wc-papier om glazen potjes en plak er een paar ogen op. Kaarsje erin en klaar!

DIY Halloween decoratie | Griezelige lichtjes, potjes met waxinelichtjes erin

Griezelige lichtjes

Het geflikker van kaarslicht geeft een spooky effect. Zet een waxinelichtje in een potje en knip uit papier enge figuren. Plak op de raampjes die ontstaan wat bakpapier voor een mysterieus effect.

DIY Halloween decoratie | Griezelige en simpele DIY Halloween decoratie. Griezelen gegarandeerd!

Leuk om met deze Halloween decoratie een mooi hoekje in te richten of ga los versier een hele kamer! Hebben jullie Halloween decoratie in huis of gaan jullie dit weekend nog aan de knutsel? Alvast een happy Halloween!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.