Over Femke

 

Over mij - Femke

Femke blogt. Dus. Maar waarover dan?

Eigenlijk over alles wat mij (en hopelijk jullie ook) inspireert om mooie dingen te maken! Dit blog is mijn zoektocht naar inspiratie om mooie dingen te maken en zo het leven (niet alleen die van mij, maar ook zeker die van jullie) een beetje meer te vullen met creativiteit. Creativiteit en inspiratie in de breedste zin van het woord. Op dit blog zul je dan ook niet alleen mooie, inspirerende plaatjes tegenkomen, maar ook reviews, DIY’s, recepten en handige (ontwerp) tips. Alles om jou te inspireren om aan de slag te gaan en te doen wat je écht leuk vind! Mijn favoriete quote is dan ook niet voor niets deze:

“Love what you do and do what you love. Don’t listen to anyone else who tells you not to do it. You do what you want, what you love. Imagination should be the center of your life.”    – Ray Bradbury

Oja? En voor wie blog je dan?

Dit blog is niet alleen voor degenen die al dagelijks creatief bezig zijn, maar ook zeker voor alle creatievelingen die graag hun leven meer willen vullen met mooie dingen en net zoals mij op zoek zijn naar inspiratie! Dus niet alleen voor de grafisch ontwerpers en de webdesigners, maar ook voor de DIY-ers, fotografen, (thuis)bakkers, schilders etc. Voor jou, om je uit je dagelijkse sleur te halen en je hopelijk te inspireren om de dingen te doen die je écht leuk vindt, waar je écht blij van wordt. Ook al heb je vandaag een rotdag.

Wie is die Femke eigenlijk?

Hoi, ik ben Femke! Het meisje achter dit blog. Een meisje met een liefde voor mooie, inspirerende, creatieve dingen en een heleboel hobbies (waaronder ontwerpen, tekenen, lezen, bakken, tv-series kijken, reizen, wandelen, etc.; ik kan nog wel even doorgaan). Een dromer, die op een dag besloot haar dromen werkelijkheid te laten worden en toen dit blog gestart is!

Geboren in Dalfsen, op een warme zomerdag in 1990. Nu woon ik samen met mijn vriend in een dorpje onder de rook van Deventer. Ik werk als grafisch ontwerper bij Drukwerkdeal.nl samen met een enorm leuk team creatievelingen.

Nog niet genoeg gelezen en wil je meer over mij weten? Of heb je misschien tips voor me? Stuur me dan even een berichtje via de contactpagina!

Niks missen? Volg me dan via social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Liefs Femke