Mijn visitekaartje | Het eindresultaat

8 maart 2017
Het is inmiddels alweer even geleden. In augustus blogde ik voor het eerst over visitekaartjes en in september was ik dan ook echt met het ontwerp bezig voor mijn eigen kaartjes. En nu, een half jaar(!) later zijn ze er dan eindelijk: mijn Femke blogt visitekaartjes!

 

Het ontwerp

Zoals je in de update kon lezen was ik er totaal nog niet uit hoe het ontwerp moest worden. Ik had een aantal nogal uiteenlopende ontwerpen gemaakt, maar ik was nog niet helemaal tevreden. Blijkbaar was een pauze van een half jaar goed voor het ontwerpproces, want toen ik het in februari weer oppakte had ik al snel een ontwerp die me wel aanstond.

Femke blogt stapel visitekaartjes design voorkant

Het eindresultaat

Mijn kaartjes heb ik vrij ‘clean’ gehouden. Weinig poespas, alleen de écht nodige info heb ik toegevoegd. Op de ene zijde mijn logo, de andere mijn naam, e-mail adres en website. Toch vond ik het wel leuk om er nog wat speciaals aan toe te voegen. Ik blogde op het Drukwerkdeal blog al eens over een leuke printhack voor visitekaartjes. Een simpele, maar toffe manier om mijn kaartjes nog wat meer te laten opvallen.

Femke blogt visitekaartjes design achterkant
Femke blogt visitekaartjes design zijkant
Femke blogt visitekaartjes design zijkant
Femke blogt visitekaartjes design

Aangezien mijn logo rood is en de rest van mijn kaartje wit vond ik het wel een erg toffe finishing touch om de randjes van mijn kaartje rood te maken. Ik heb een dikke stift gebruikt, met een marker zal het ook gaan. Wel vond ik het lastig om de randen van meerdere kaartjes tegelijk mooi rood gekleurd te krijgen. Het ging bij mij beter om ze 1 voor 1 te doen, al was dat wel meer werk, het resultaat zag er wel mooier uit!

Femke blogt visitekaartjes design

Hebben jullie ook visitekaartjes voor je blog?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Saskia / iliveformydreams.com

    Wat een tof visitekaartje!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.