9 Toffe gepersonaliseerde fotocadeau’s voor de feestdagen

17 november 2021
Het duurt niet lang meer en dan is het alweer december! Dé maand vol met feestdagen, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes. Je kunt natuurlijk iemand blij maken met een cadeau van het verlanglijstje. Maar een gepersonaliseerd fotocadeau is veel leuker én persoonlijker om te geven. In dit blog verzamelde ik 9 hele toffe gepersonaliseerde fotocadeau’s voor de feestdagen!

bron: Greetz

bron: Greetz

Gepersonaliseerde chocolade

Met chocolade als cadeau kun je eigenlijk niet de plank mis slaan. Maar hoe leuk is het om de chocolade dan te personaliseren met een foto en persoonlijke boodschap. Bestel een kant en klaar pakketje of pak je knutselspullen uit de kast en maak je eigen persoonlijke chocoladewikkel.

bron: Hema

bron: Hema

Gepersonaliseerd bucketlist boek

In dit bucketlistboek vind je leuke opdrachten om samen te doen. Dit boek kun je personaliseren met foto’s, jullie namen en een persoonlijke boodschap. Een ontzettend leuk cadeau om te geven, waar je zelf ook nog wat aan hebt. Er is een bucketlist boek voor koppels en een bucketlist boek voor vrienden.

bron: Hema

bron: Hema

Gepersonaliseerd bierpakket of gepersonaliseerde wijnkist

Een bier- of wijnpakket is ook altijd leuk om te geven. Maar een gepersonaliseerd bierpakket of een gepersonaliseerde wijnkist is natuurlijk nog leuker. De verpakking bedrukt met foto’s en een mooie boodschap maken dit een tof persoonlijk geschenk.

Gepersonaliseerde verjaardagskalender

Ondanks dat ik zo ongeveer alles digitaal doe vind ik het wel heel leuk om nog een papieren verjaardagskalender te hebben hangen. Nog leuker om deze te personaliseren met je eigen foto’s. Een cadeau waar je het hele jaar door plezier van hebt!

Gepersonaliseerd kookboek

Voor de kookliefhebber is een boekje waar recepten ingeschreven kunnen worden een erg leuk cadeau. Maar nog leuker is het om een gepersonaliseerd kookboek te geven met eigen foto’s en een persoonlijke boodschap.

Gepersonaliseerde adventskalender met foto's
Gepersonaliseerde adventskalender met foto's

Gepersonaliseerde adventskalender met foto’s

Aftellen naar kerst met een adventskalender kan op heel veel manieren. Maar een gepersonaliseerde adventskalenderwaarbij je elke dag een foto mag ontdekken is ook wel erg leuk. Of ga voor een combinatie van een traditionele adventskalender en laat de foto’s op chocolade printen!

Houten hangers met foto’s

Deze leuke houten hangers met foto zijn het hele jaar door leuk om te geven. Ze zijn een tof persoonlijk kerstcadeautje of bind ze als label aan een ingepakt cadeautje voor een persoonlijke touch.

bron: Wallpoet

bron: Wallpoet

Design fotoposter

Een poster in een lijstje is altijd leuk. Met een mooie lijst en een onderschrift maak je in een handomdraai je eigen design fotoposter. Een toffe herinnering aan een mooie reis of moment van het afgelopen jaar.

Foto’s in doosje

Naast alle cadeautjes met foto erop gedrukt kun je natuurlijk ook een doosje vol foto’s geven. Leuk om op die manier de leuke momenten van het afgelopen jaar te bundelen. Met deze foto’s in een doosje creëer je een persoonlijke memorybox als cadeau.

Met deze toffe gepersonaliseerde fotocadeau’s geef je een mooi persoonlijk cadeau. Geven jullie vaak ‘standaard’ cadeau’s of liever een persoonlijk cadeau?

Bron headerfoto: Persnickety Prints on Unsplash

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.