Gepersonaliseerde adventskalender met foto’s

3 november 2021
De maand december is onlosmakelijk verbonden met de advent. Tot aan Kerst werd er elke week een kaars aangestoken. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het zit in een adventskalender. Van sokken tot bier en van speelgoed tot parfum, er is een adventskalender van te vinden. Super leuk om aan jezelf of een ander cadeau te doen. Maar hoe leuk is het om een adventskalender te personaliseren met je eigen foto’s?

Gepersonaliseerde adventskalender met foto's

Gepersonaliseerde adventskalender met foto’s bestellen

Smartphoto verkoopt twee soorten adventskalenders met foto’s. Bij de ene worden de foto’s op een stevige poster gedrukt, bij de ander worden de foto’s op chocolade gedrukt. Het bestellen gaat super makkelijk. Je kunt bij beide soorten kiezen voor verschillende designs. Vervolgens kom je in een omgeving waar je jouw foto’s kunt uploaden. Je kunt kiezen om foto’s van je apparaat te uploaden, maar je kunt ook een koppeling met bijvoorbeeld Google Photos, Facebook of Instagram maken. Super handig!

Gepersonaliseerde adventskalender met foto's
Gepersonaliseerde adventskalender met foto's
Gepersonaliseerde adventskalender met foto's

Adventskalender met foto’s

Wat ik zo leuk vind aan de adventskalender met foto’s is dat je, nadat de advent is afgelopen, een fotocollage overhoudt. Zo heb je een mooie blijvende herinnering die je kunt ophangen of inlijsten. Bij het uploaden van de foto’s kun je zelf kiezen welke foto je achter welk nummer plaatst. Zo zou je bijvoorbeeld een verhaal kunnen vertellen door middel van foto’s, of de foto’s op chronologische volgorde plaatsen.

Gepersonaliseerde adventskalender met foto's
Gepersonaliseerde adventskalender met foto's
Gepersonaliseerde adventskalender met foto's

Adventskalender met gepersonaliseerde chocolade

Deze adventskalender is een combinatie van de traditionele kalender met chocolade, maar nu gepersonaliseerd met foto’s. Bij deze adventskalender kun je niet van tevoren kiezen welke foto’s op welke plek komen. Wel kun je heel makkelijk de tray met chocolade eruit halen en zo zelf de chocoladeblokjes op een andere volgorde leggen. Ik vind deze adventskalender met gepersonaliseerde chocolade een heel tof persoonlijk cadeau.

Gepersonaliseerde adventskalender met foto's

Gepersonaliseerde adventskalender met foto’s van Smartphoto

Deze persoonlijke adventskalenders zijn erg leuk om cadeau te geven. Je zou ze ook voor jezelf kunnen maken, maar dan is de verrassing natuurlijk wel minder groot ;). Het bestellen gaat erg makkelijk en leuk dat je uit verschillende designs van de kalender kunt kiezen. Vooral de adventskalender waarbij je een fotoposter overhoudt vind ik erg leuk om op die manier een blijvende herinnering te geven. Zoals je merkt, ik ben enthousiast!

Kenden jullie deze gepersonaliseerde adventskalenders met foto’s al?

Deze adventskalenders heb ik gekregen van Smartphoto.

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.