Hoera, Femke blogt is 1 jaar! (+ winactie!)

14 april 2017
Wauw, niet te geloven dat het alweer een jaar geleden is dat ik mijn allereerste blogpost online zette! Sindsdien heb ik met heel veel plezier meer dan 100(!) artikelen online gezet. En het allerleukste vind ik dat deze nog gelezen worden ook ;).

 

Even wat cijfertjes

In het afgelopen jaar vonden bijna 4500 mensen mijn blog. Als je dat vergelijkt met de grote blogs is dat echt niks, maar ik vind het echt bizar veel. Het betekent dat gemiddeld 12 mensen per dag mijn blog bekijken. Dat vind ik echt super tof!

 

Top 5

Terugkijkend op het afgelopen (blog)jaar heb ik veel verschillende artikelen geplaatst, maar wel allemaal met een creatieve insteek om jullie te inspireren. Leuk om te zien dat de top 5 met meest bezochte artikelen ook aardig uiteen loopt:

  1. 10 Last minute surprise ideeën
  2. De 5 handigste tools voor de perfecte kleurenschema’s
  3. To do, or not to do? Mijn 5 tips voor de beste to-do app!
  4. Mijn guilty pleasure
  5. Review: Flow tekenboek

Taart (winactie)!

Goed, genoeg over cijfertjes gepraat. Tijd voor leukere dingen! Ik wil namelijk heel graag jullie, mijn lezers, bedanken voor het afgelopen jaar! Want als jullie mijn blog niet zouden bezoeken zou ik toch minder plezier beleven aan het bloggen. En wat is een betere manier om mijn lezers te bedanken dan het verloten van een taartje! Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor taartje het wordt, maar lekker zal ‘ie sowieso zijn ;).

Om kans te maken hoef je alleen hieronder een reactie en een geldig mailadres achter te laten. Volgende week vrijdag maak ik via Facebook & Instagram de winnaar bekend!

Iedereen bedankt voor het volgen van mijn blog het afgelopen jaar! 🙂

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

Loading comments...