Hoera, Femke blogt is 1 jaar! (+ winactie!)

14 april 2017
Wauw, niet te geloven dat het alweer een jaar geleden is dat ik mijn allereerste blogpost online zette! Sindsdien heb ik met heel veel plezier meer dan 100(!) artikelen online gezet. En het allerleukste vind ik dat deze nog gelezen worden ook ;).

 

Even wat cijfertjes

In het afgelopen jaar vonden bijna 4500 mensen mijn blog. Als je dat vergelijkt met de grote blogs is dat echt niks, maar ik vind het echt bizar veel. Het betekent dat gemiddeld 12 mensen per dag mijn blog bekijken. Dat vind ik echt super tof!

 

Top 5

Terugkijkend op het afgelopen (blog)jaar heb ik veel verschillende artikelen geplaatst, maar wel allemaal met een creatieve insteek om jullie te inspireren. Leuk om te zien dat de top 5 met meest bezochte artikelen ook aardig uiteen loopt:

 1. 10 Last minute surprise ideeën
 2. De 5 handigste tools voor de perfecte kleurenschema’s
 3. To do, or not to do? Mijn 5 tips voor de beste to-do app!
 4. Mijn guilty pleasure
 5. Review: Flow tekenboek

Taart (winactie)!

Goed, genoeg over cijfertjes gepraat. Tijd voor leukere dingen! Ik wil namelijk heel graag jullie, mijn lezers, bedanken voor het afgelopen jaar! Want als jullie mijn blog niet zouden bezoeken zou ik toch minder plezier beleven aan het bloggen. En wat is een betere manier om mijn lezers te bedanken dan het verloten van een taartje! Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor taartje het wordt, maar lekker zal ‘ie sowieso zijn ;).

Om kans te maken hoef je alleen hieronder een reactie en een geldig mailadres achter te laten. Volgende week vrijdag maak ik via Facebook & Instagram de winnaar bekend!

Iedereen bedankt voor het volgen van mijn blog het afgelopen jaar! 🙂

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

14 Reacties

 1. Michelle

  Leuk Femke, gefeliciteerd!

  Antwoord
 2. Annemieke

  Hihi. ..ik woon natuurlijk veel te ver weg voor het winnen van de winactie. .. maar lees je blos met regelmaat! Erg leuk! Ga zo door..

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel, leuk om te horen! 🙂 En iedereen in NL maakt kans, dus jij ook ;).

   Antwoord
 3. D. Mertens

  Lang niet elke blog is even interessant voor mij, lees goed ‘voor MIJ’, wellicht wel voor andere. Maar het blijft leuk om het te lezen, vooral als ik er zelf ook in voorkom!!!

  Ga zo door, lekker bezig met jouw ding!

  Antwoord
  • Femke

   Haha, dankjewel Dennis! 🙂

   Antwoord
 4. Anita H.

  Gefeliciteerd! En ik maak graag kans op die lekkere traktatie.

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! En hou FB of Instagram in de gaten volgende week vrijdag om te zien of je gewonnen hebt ;).

   Antwoord
 5. Rowan - sillysis.nl

  Yesss wat een leuke mijlpaal! Zou fijn he, om te zien dat je blog gelezen (en gewaardeerd) wordt. Van harte gefeliciteerd! Ga je zelf een taart bakken? 😉

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! En dat is het zeker :). Dat is wel de bedoeling, maar ik moet nog even kijken hoe ik die kan verzenden naar de winnaar ?

   Antwoord
 6. Pascal

  Gefeliciteerd! Leuke blogs heb je. Nog vele jaren met veel creatieveteit gewenst!

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel en leuk om te horen! ?

   Antwoord
 7. Jesse en Desiree

  Wij zijn super trots op jou, leuk om al je creatieve ideeen en verhalen te lezen, blijft leuk ? Taart is altijd welkom!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.