De 9 leukste borduurpakketten voor beginners

13 oktober 2021
De zonnige zomerse dagen zijn weer voorbij, de dagen worden alweer korter. Oftewel, de herfst komt er weer aan! De herfst is de perfecte tijd om een nieuwe hobby te beginnen. Wat denk je bijvoorbeeld van borduren? Dat borduren tegenwoordig heel hip is, bewijzen deze Instagrammers. Heb je besloten om te beginnen met borduren, maar weet je niet waar je moet starten? Dan is een van deze 9 borduurpakketten voor beginners misschien wel wat voor jou!

Kleurrijke kevers

Deze kleurrijke kever vrolijkt je huis meteen op! In het pakket vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met je eerste borduurwerkje. Het pakket bevat ook een instructieboekje om stap voor stap aan de slag te gaan.  

Stap voor stap

Als je begint met een nieuwe hobby, zoals borduren, doe je dat vaak stap voor stap. En als het niet meteen lukt zet je wat kleinere stapjes. Deze quote is dan ook wel erg leuk en toepasselijk bij het starten van een nieuwe hobby, zoals borduren!

Regenboog borduren

Hou de zomer nog iets langer in huis met deze vrolijke regenboog! De stof in dit pakket is voorbedrukt, wat het makkelijker maakt om je steken te zetten. Dit pakket is inclusief borduurring en geïllustreerde stekengids.

bron: Bol.com

Abstracte bloemen

Deze vrolijke bloemen zorgen voor een zonnige en retro look in je interieur. Een ideaal pakket om de kruissteek mee te leren. In het pakket zitten duidelijke instructies en een uitvergroot patroon om de steken goed op uit te kunnen tellen.  

Paardenbloem borduren op doorzichtige stof

Met dit toffe borduurpakket borduur je een paardenbloem op doorzichtige stof. Hierdoor lijkt het net alsof de pluisjes echt wegwaaien. Dit pakket bevat naast naald en garen ook een handleiding en borduurring.

Plantenverzameling

Dol op planten, maar geen groene vingers? Dan is dit borduurwerkje met plantenverzameling ideaal voor jou! In het pakket vind je alle benodigdheden om te beginnen met borduren. Een leuke manier om wat extra groen toe te voegen aan je interieur!  

Cactussen borduren

Liefhebbers van cactussen kunnen hun hart ophalen met dit borduurpakket. Deze vrolijke cactussen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook makkelijk om te maken. De stof is voorbedrukt met het patroon, dus ideaal voor beginners!

bron: Bol.com

Fleurige bloemen

Deze zomerse bloemen zorgen voor wat extra zon in huis. Met dit pakket leer je verschillende moderne steken borduren, de kruissteek komt niet aan bod. Met het meegeleverde instructieboekje kun je snel aan de slag.  

Bloemenweide borduren

Met dit leuke borduurpakket haal je de lente in huis met een weide vol veldbloemen. De meegeleverde stof is voorbedrukt. De verschillende steken worden duidelijk uitgelegd in het instructieboekje.  

Van deze leuke borduurpakketten krijg ik spontaan zin om ook met borduren te beginnen. Ik heb alleen al te veel hobby’s, anders was ik absoluut begonnen ?. Hebben jullie het borduurvirus al te pakken?

Dit artikel bevat affiliate links.

Bron headerfoto: Nathana Rebouças on Unsplash

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.