Nieuwe trend | Borduren is het nieuwe kleuren

22 augustus 2018
Hallo, daar ben ik weer! Ken je dat gevoel dat je gewoon nergens zin in hebt en niks uit je handen krijgt? Daar had ik de afgelopen twee weken last van. Het was aardig druk op mijn werk en na werktijd was ik compleet energieloos en wilde ik alleen nog maar op de bank hangen. Daar heb ik dan ook maar aan toegegeven, hoe moeilijk ik dat ook vond. Gelukkig is de grootste drukte op mijn werk nu voorbij en heb ik weer zin om mooie dingen te maken. 

Om mijn hoofd leeg te maken pak ik vaak een kleurboek erbij. Heel fijn om weer helemaal zen te worden. Maar voor iedereen die geen kleurboek meer kan zien is er iets nieuws: borduren! Borduren is eigenlijk ook kleuren, maar dan met naald en draad. En je hoeft niet alleen maar kruissteken te gebruiken, er zijn zoveel technieken om te gebruiken! Dat je met borduren echt hele mooi dingen kunt creëren bewijzen deze Instagrammers.

 

@ikbenirisniet

Iris is nog niet heel lang bezig met borduren, maar heeft de smaak al helemaal te pakken. En ze kan het ook goed! Ik word helemaal vrolijk van haar mooie geborduurde werkjes waarin ze verschillende technieken combineert. En wat nog leuker is: ze heeft sinds kort een Etsyshop geopend waar ze haar borduursels verkoopt!

@threadfolk

Libby’s Instagramaccount staat vol met haar mooie, kleurrijke borduurwerkjes. In haar Etsyshop verkoopt ze borduurpatronen en -kits. Alle mooie kleurtjes in haar Instagramfeed zorgen voor een glimlach op mijn gezicht!

@handmade.embroidery

Dit Instagramaccount verzameld de mooiste borduursels van Instagram. Als je even geen inspiratie hebt, neem dan vooral hier een kijkje. Dit account laat vooral zien dat borduren zoveel meer is dan alleen wat steekjes op een stuk textiel.

Na het zien van deze mooie kunstwerkjes zou ik heel graag kunnen borduren. Al is het waarschijnlijk verstandiger om me eerst op mijn andere hobby’s te focussen voordat ik weer wat nieuws uitprobeer ;). Doen jullie aan borduren? Of gaan jullie toch liever voor een kleurboek?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.