Wreck my sketchbook #3

18 juni 2017
In deze Wreck my sketchbook ga ik weer een aantal pagina’s uit mijn Wreck this journal laten zien. Ik wil jullie heel graag ook dingen uit mijn andere (schets)boeken laten zien, maar die zitten helaas allemaal in een verhuisdoos. Zodra die weer boven water zijn ga ik jullie dat ook laten zien, beloofd! 🙂

Voor deel drie duik ik weer even in mijn Wreck this journal. De vorige keer liet ik de eerste paar pagina’s zien en de eerste twee opdrachten. Nu gaan de echte opdrachten beginnen! Ik heb drie opdrachten uitgezocht om aan jullie te laten zien.

Wreck my sketchbook | Wreck this journal, Pour, spill, drip, spit, fling your coffee here
Wreck my sketchbook | Wreck this journal, Pour, spill, drip, spit, fling your coffee here

Pour, spill, drip, spit, fling your coffee

Ik was van plan om een heel kunstwerkje hiervan te maken, maar het is niet helemaal gelukt zoals ik bedacht had. Ook is de koffie heel licht opgedroogd, waardoor je het niet zo goed ziet. Misschien had ik sterkere koffie moeten gebruiken ;). Wél vond ik het heel leuk om te doen, lekker met koffie spelen :).

Wreck my sketchbook | Wreck this journal, Color this entire page
Wreck my sketchbook | Wreck this journal, Color this entire page

Color this entire page

De opdracht was heel simpel: kleur deze hele pagina. Ik heb gekozen om eens met waskrijt aan de slag te gaan en ben lekker helemaal los gegaan met vrolijke kleurtjes. Niet echt met vormen in mijn hoofd, maar gewoon de lijnen volgen die je hand wil maken. Als je begrijpt wat ik bedoel, haha.

Wreck my sketchbook | Wreck this journal, Scratch using a sharp object
Wreck my sketchbook | Wreck this journal, Scratch using a sharp object

Scratch using a sharp object

Voor deze opdracht heb ik een sleutel gebruikt om mee in de pagina te krassen. Toen ik deze opdracht las moest ik meteen denken aan bomen waar namen en hartjes zijn ingekrast. Deze pagina leende zich er dus perfect voor om een boom + hartje te krassen! Daarna heb ik met kleurpotlood nog een beetje kleur toegevoegd, anders was het wel heel zwartwit.

Ik vond deze opdracht echt heel leuk om te doen. Ook opdrachten die dan uiteindelijk niet helemaal worden zoals je in gedachten hebt zijn leuk om te doen, omdat je zo wel van het proces leert. En je leert om buiten je comfort zone te treden door met andere materialen te werken.

Hebben jullie een Wreck this journal? Hoe hebben jullie deze bladzijden ingevuld?

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.