Wreck my sketchbook #2

21 mei 2017
Vandaag is het tijd voor deel 2 van de Wreck my sketchbook serie. Zoals ik in deel 1 al uitlegde is deze serie geïnspireerd op het Wreck this journal boek van Keri Smith. Omdat in mijn Wreck this journal ook nog behoorlijk wat lege pagina’s te vinden zijn ga ik hier mee aan de slag, maar zal ik ook pagina’s uit mijn schetsboek of andere creatieve boeken delen.

 

Let’s wreck!

Ja en dan heb je zo’n Wreck this journal, maar waar begin je nou? Ik ben eigenlijk gewoon voorin begonnen met wat kleur toevoegen aan de titel- en instructiepagina. Daarna stond een pagina met opsomming van materialen en die heb ik ook opgevrolijkt door tekeningetjes van de materialen erbij te maken en natuurlijk wat kleur toe te voegen.

Review Wreck this journal
Wreck my journal | Instructions page
Wreck my journal | Materials page

Op- & aftellen

Nadat je dan vrij rustig in je Wreck this journal bent begonnen (lekker kleuren) beginnen de ‘echte’ opdrachten. De eerste is het toevoegen van je eigen paginanummers. Ik ben begonnen bij nummer 27 en ben toen gaan aftellen en daarna weer gaan optellen. Gewoon omdat het kan ;). Die pagina heb ik verder versierd met gekleurde nummers om ‘m niet zo kaal te laten.

Wreck my journal | Add your own page numbers
Wreck my journal | Add your own page numbers

De fik erin

Deze nummer opdracht is ook nog wel te doen, maar op de pagina erna mag je echt los gaan. En deze opdracht vond ik eigenlijk wel een beetje eng. Je moet namelijk de pagina in de fik zetten! Ik was doodsbenauwd dat het hele boek in de fik zou vliegen. Gelukkig is het allemaal goed gegaan, maar het was toch wat minder kunstzinnig dan ik in gedachten had. Ook niet zo vreemd dat deze opdracht in latere uitgaven niet meer terug te vinden is ;).

Wreck my journal | Burn this page
Wreck my journal | Burn this page

Om mee te beginnen vond ik deze eerste pagina’s erg leuk om te doen! Vooral omdat een leeg schoon boek niet echt uitnodigt om er helemaal los in te gaan zijn deze eerste pagina’s een makkelijke start. (Ik ben behoorlijk zuinig op mijn boeken ;).) Toen ik eenmaal bezig was krijg ik wel echt zin om alle pagina’s te vullen.

Wat vinden jullie van deze opdrachten? En hoe zouden jullie deze ingevuld hebben? Ik ben erg benieuwd hoe verschillend het WTJ van anderen eruit ziet!

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Natascha - thecitizelle.be

  Altijd leuk om te zien hoe mensen de opdrachten invullen 🙂 ik ben benieuwd naar je volgende pagina’s 🙂

  Antwoord
  • Femke

   Wat leuk om te horen! Dankjewel 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.