Wreck my sketchbook #1 (+ review Wreck this journal)

23 april 2017
Zoals ik in de 50e Sunday’s Society6 al aankondigde ga ik het iets anders doen met de artikelen op de zondag. In plaats van elke zondag een verzameling van de tofste Society6 kunstwerken wil ik jullie ook op andere manieren inspireren. Een van de redenen waarom ik dit blog ben gestart is om zelf ook meer creatief uitgedaagd te worden. Het maken en schrijven van de artikelen zal dan wel iets meer tijd kosten, maar daar zal ik uiteindelijk blijer van worden en jullie hopelijk ook ;).

 

Wreck wattes?

Deze nieuwe serie, Wreck my sketchbook, die ik wil introduceren is geïnspireerd op het Wreck this journal van Keri Smith. Het Wreck this journal is een boek wat je echt uitdaagt. Op elke pagina staat een opdracht op welke manier je de pagina moet vernielen of vullen (bijvoorbeeld gaten in de pagina prikken of met koffie te tekenen). Hoe je die opdracht uitvoert is helemaal aan jou.

 

Wrecken dus!

Het leuke aan het Wreck this journal vind ik dat je helemaal vrij bent hoe je de opdrachten uitvoert en je jezelf echt kunt prikkelen om zo creatief mogelijk aan de slag te gaan. Je hoeft je niet aan de standaard producten zoals verf en potloden te houden, maar kunt eigenlijk alles om je heen gebruiken om mooie dingen te maken. En dat vind ik echt heel tof aan dit boek!

Review Wreck this journal
Review Wreck this journal
Review Wreck this journal

Wreck my sketchbook

Van mijn Wreck this journal heb ik nog steeds niet alle pagina’s gevuld, maar ook mijn schetsboeken blijven aardig leeg. Daar wil ik verandering in brengen! Want ‘wrecken’ hoeft niet alleen in een Wreck this journal, maar kan ook prima in je eigen schetsboek. Daarom wil ik de Wreck my sketchbook serie introduceren. In deze serie wil ik pagina’s uit mijn Wreck this journal delen, maar ook uit mijn schetsboek of andere creatieve boeken. Ook wil ik het proces laten zien hoe ik dingen maak. Hopelijk raken jullie dan geïnspireerd om ook lekker in je schetsboek aan de slag te gaan :).

Hieronder een selectie uit mijn Wreck this journal van een aantal pagina’s die al wel gevuld zijn ;). Random gekozen, maar hieraan kun je al wel zien hoe divers de opdrachten zijn.

Review Wreck this journal
Review Wreck this journal
Review Wreck this journal
Review Wreck this journal

Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en dat jullie ook lekker aan de slag gaan. Het Wreck this journal is onder andere te koop bij Bol.com. Have fun!

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.