Het is zover, Femke blogt!

13 april 2016

Hoera! Welkom op mijn blog! Na een paar maand voorbereiden is het dan eindelijk zover; mijn blog is live! Kom maar door met die taart, champagne en confetti :).

Ik zal me eerst eens voorstellen. Ik ben Femke, een meisje met een liefde voor mooie, inspirerende, creatieve dingen en een heleboel hobbies. Geboren in het dorpje Dalfsen, maar inmiddels woon ik alweer een aantal jaar (samen met mijn vriend) in het mooie Deventer. Ik werk als grafisch ontwerper bij Drukwerkdeal.nl, waar ik niet alleen mooie dingen creëer voor het bedrijf zelf, maar ook klanten help met hun ontwerp en tips geef in de DWDklaslokaal video’s.

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig (zoals tekenen, fotoboeken maken, lekker DIY-en), maar helaas vind ik het nogal eens lastig om daar tijd voor vrij te maken, terwijl ik het wel heel leuk vindt! Dat is ook één van de reden waarom ik dit blog ben gestart; om mezelf én jullie uit te dagen je leven meer te vullen met creativiteit en vaker de dingen te doen die je écht leuk vindt. Met dit blog ga ik jullie dus meenemen op mijn zoektocht naar alles wat mij inspireert om mooie dingen te maken! En op die manier hoop ik jullie te inspireren om meer leuke dingen te gaan doen en mooie dingen te maken en zo het leven een beetje leuker en creatiever te maken :).

Niet voor niets is dit dan ook mijn lievelingsquote:

“Love what you do and do what you love. Don’t listen to anyone else who tells you not to do it. You do what you want, what you love. Imagination should be the center of your life.”   – Ray Bradbury

Ik hoop dat mijn blog een inspiratiebron voor jullie kan zijn. Één van mijn favoriete inspiratiebronnen is Pinterest. Op Pinterest kun je alles wat je tegenkomt op internet met één druk op de knop op je digitale ‘prikbord’ bewaren. Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten alvast ter inspiratie. Benieuwd naar mijn andere pins? Bekijk dan mijn Pinterest-pagina.

Pinterest visitekaartjes
Pinterest schetsboek
Pinterest paper guarland
Pinterest waterverf uiltje
Pinterest smartphone hoesje
Pinterest trouwkaart

Tips, suggesties of andere feedback zijn natuurlijk welkom. Laat je dan een reactie achter?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

4 Reacties

 1. Sharon

  Leuk! Hiep hoi voor de eerste blog 😀 Mooie quote ook!

  Antwoord
   • Dorothee

    We vliegen graag mee met jouw creatieve reis. Heel veel succes en inspiratie gewenst

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.