Vier de lente met een gratis bloemen kleurplaat

Vier de lente met een gratis lente kleurplaat!

Zijn jullie ook zo blij dat het mooie weer nog even blijft? In Nederland weet je het nooit met het weer, maar als de zonnige dagen langere tijd aanhouden probeer ik daar altijd maximaal van te genieten. Lekker met een boekje in de zon en een koud glas drinken. Of wat dacht je van een mooie kleurplaat om even helemaal tot rust te komen? 

Gratis lente kleurplaat

Om deze mooie lentedagen te vieren heb ik voor jullie een gratis lente kleurplaat gemaakt! Waar ik aan moet denken bij de lente zijn toch wel alle mooie bloemen die overal tevoorschijn komen. Daarom maakte ik een mooie bloementekening. Voor de oplettende lezers: misschien herkennen jullie de bloemen? Deze tekende ik namelijk in de eerste delen van de 31 Dagen bloemen serie ;). 

De kleurplaat download je hier of klik op onderstaande afbeelding. 

Vier de lente met een gratis lente kleurplaat!

Heel veel kleurplezier! Deel je het resultaat met me op Instagram met #femkeblogt? Ik ben erg benieuwd wat jullie er van maken :).

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.