Vier de lente met een gratis lente kleurplaat!

23 mei 2018
Zijn jullie ook zo blij dat het mooie weer nog even blijft? In Nederland weet je het nooit met het weer, maar als de zonnige dagen langere tijd aanhouden probeer ik daar altijd maximaal van te genieten. Lekker met een boekje in de zon en een koud glas drinken. Of wat dacht je van een mooie kleurplaat om even helemaal tot rust te komen? 

Gratis lente kleurplaat

Om deze mooie lentedagen te vieren heb ik voor jullie een gratis lente kleurplaat gemaakt! Waar ik aan moet denken bij de lente zijn toch wel alle mooie bloemen die overal tevoorschijn komen. Daarom maakte ik een mooie bloementekening. Voor de oplettende lezers: misschien herkennen jullie de bloemen? Deze tekende ik namelijk in de eerste delen van de 31 Dagen bloemen serie ;). 

De kleurplaat download je hier of klik op onderstaande afbeelding.

Vier de lente met een gratis lente kleurplaat!
Heel veel kleurplezier! Deel je het resultaat met me op Instagram met #femkeblogt? Ik ben erg benieuwd wat jullie er van maken :).
Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.