DIY cake toppers

Verjaardag DIY: cake toppers

Hooray! It’s my birthday! Vandaag ben ik vrij van werk, de slingers hangen en nu ga ik in de keuken aan de slag. Vanavond komt mijn familie en schoonfamilie, dus daar ga ik lekkere hapjes voor maken. Precies wat ik leuk vindt aan jarig zijn, lekkere dingen bakken en de gezelligheid van familie! 🙂

Wie jarig is trakteert

En daarom heb ik voor jullie een leuke DIY om je eigen cake toppers te maken! Natuurlijk kun je helemaal van scratch beginnen, maar ik heb een leuke printable gemaakt die je kunt gebruiken als basis.

DIY cake topper

Print & go!

Print het pdfje uit en dan kun je aan de slag! Hoe? Dat mag je helemaal zelf weten, dat is het leuke er van. Je kunt bijvoorbeeld los gaan met washi tape of met stiften aan de slag. Ik heb als inspiratie een paar ideetjes uitgewerkt.

DIY cake toppers

DIY cake toppers

Geen zin om te DIY-en?

No problemo, ook voor jou heb ik een printable. Deze is al helemaal ingekleurd en hoef je alleen maar uit te printen. Oké je moet ze nog wel even uitknippen en op een stokje plakken. That’s it! 🙂

DIY cake toppers

DIY cake toppers

DIY cake toppers

Hieronder kun je de printables downloaden. Veel knutselplezier, ik ga taart eten 😉

Download printable DIY cake topper

Download printable DIY cake toppers

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van maken! Delen jullie het op Instagram met #femkeblogt? 🙂

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

2 thoughts on “Verjaardag DIY: cake toppers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.