Update: Mijn visitekaartje

14 september 2016

Een poosje geleden gaf ik je een aantal tips voor het ontwerpen van visitekaartjes. Nu is het tijd om mijn eigen tips in de praktijk te brengen en aan de slag te gaan met het ontwerpen van mijn eigen visitekaartje. Maar dat is nog niet zo makkelijk! Ik heb al wel een vrij duidelijk beeld van de info die ik er op wil, maar hoe ga ik dat er nou zo leuk mogelijk op zetten?

3, 2, 1… Design!

Tijd om te ontwerpen! Ik ben begonnen met de voorkant. Of achterkant, maar net hoe je het bekijkt natuurlijk. In ieder geval de zijde waarop ik alleen mijn logo kwijt wil ;). De eerste versie had ik gewoon een witte achtergrond, met daarop mijn logo. Dat vond ik een beetje standaard, dus ben ik verschillende varianten uit gaan proberen. Mét een witte achtergrond, maar ook met een rode achtergrond. Ik ben er nog niet helemaal uit, al heb ik denk ik wel een licht voorkeur. Hier zie je zo ook even op een rijtje, ik ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Voel je ook vooral vrij om feedback te geven ;). En misschien moet het ook wel iets totaal anders worden, dat kan natuurlijk ook nog :).

femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje

The other side

Oké, zijde 1 heb ik even geen ideeën meer voor. Tijd voor zijde 2, want ik wil natuurlijk wel mijn gegevens ergens kwijt. Deze zijde wilde ik vrij basic houden. Alleen mijn gegevens en eventueel mijn logo erbij, maar dat is ook afhankelijk van of het logo ook op de andere zijde komt. Maar toen raakte ik verdwaald in Pinterest en alle mooie visitekaartjes die daar te vinden waren, dus ben ik ook nog even ‘los’ gegaan. Zie hieronder dus de varianten voor deze zijde.

femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje
femke blogt eigen visitekaartje

Ik ben er nog niet helemaal uit… Welke versie vinden jullie het leukst? Oh, en als jullie het helemaal niks vinden mag je dat natuurlijk ook gewoon zeggen ;). In ieder geval alvast bedankt voor jullie feedback!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.