Tijd voor (een kleine) verandering

22 februari 2017

Eens in de zoveel tijd begint het bij mij te kriebelen. Misschien heeft het wel met de lente te maken, maar ook nu had ik weer de kriebels. Het is tijd voor verandering!

In mijn maandupdate van januari had ik het al even over deze verandering gehad. Het thema wat ik voor mijn blog gebruikte voldeed niet meer helemaal aan mijn wensen. Gelukkig heb ik een ander thema gevonden wat enorm uitgebreid is en waar ik helemaal los mee kan gaan :).

 

Welcome to the new Femkeblogt.com!

Het afgelopen weekend ben ik druk bezig geweest om mijn blog om te toveren naar het nieuwe thema. Het was even wat werk, maar mijn blog is weer up and running! Welkom op mijn vernieuwde site :).

Tijd voor (een kleine) verandering op Femke blogt
Tijd voor (een kleine) verandering op Femke blogt

Nu de basis van dit thema staat kan ik mijn site verder gaan finetunen en uitbreiden. Ik heb al veel ideeën om mijn blog nog beter en mooier te maken en ik kan niet wachten om ze te gaan uitvoeren. Het voelt een beetje alsof ik mijn huis opnieuw aan het inrichten ben. Dit blog is natuurlijk ook mijn kleine stukje ‘thuis’ op het internet en die heeft af en toe ook een voorjaarsschoonmaak nodig ;).

Mochten jullie trouwens nog gekke dingen tegenkomen, laat het dan vooral weten! Zo kan ik zorgen dat mijn blog niet alleen voor mij perfect wordt, maar ook voor jullie. Want jullie zijn heel erg welkom in mijn internet huis :).

bron header foto: StockSnap

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.