#tentleven | De mooie kant van kamperen

16 augustus 2017
Dit jaar gaan we niet op vakantie, omdat we onze vrije dagen heel graag gebruikten voor klussen in ons huis. Maar nu ik alle vakantie voorpret & -verhalen hoor vind ik het toch wel jammer dat we niet op avontuur kunnen in een vreemd land.

 

Vakantie heimwee

Ook omdat op dit moment de Fjällräven Classic bezig is, waar we vorig jaar aan meededen. Dik 110 kilometer liepen we door de prachtige natuur van Zweeds Lapland, met onze rugzak en tent op de rug. Slapen waar je maar wil, middenin de natuur! Ik krijg toch een beetje heimwee als ik die mooie foto’s voorbij zie komen.

Stiekem heb ik altijd gezegd dat ik nooit wou kamperen. Slapen in een tent? Niks voor mij. Geef mij maar een comfortabel appartementje of hotel. Maar na vorig jaar moet ik toch eerlijk bekennen dat ik de smaak te pakken heb en ook al aan het fantaseren ben over een nieuw avontuur door niemandsland. Misschien loop ik volgend jaar wel de West Highland Way door Schotland. Deze wandelroute zag ik voorbijkomen bij collega blogger Angelica en die omgeving zag er ook prachtig uit!

 

#tentleven

Maar goed, genoeg gekletst. Deze post wou ik eigenlijk vooral schrijven omdat ik jullie een serie foto’s wil laten zien die ik echt heel tof vindt! Deze foto’s zijn allemaal genomen vanuit een tent. En dat perspectief vind ik zo cool! Wat je ziet vanuit een tent is eigenlijk heel beperkt, omdat de opening niet heel groot is. Maar toch geven deze foto’s voor mij een perfect beeld van de vrijheid van kamperen. Enjoy!

Hoe ziet jullie zomer er uit? Maak je een mooie reis of heb je net zoals mij een thuis-genieten-zomer?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.