Tatoeage uitproberen? Dat kan met deze app!

15 juni 2016

Een tatoeage laten zetten kan best spannend zijn, het is natuurlijk wel iets dat je voor de rest van je leven bij je draagt. Het liefst zou je de tatoeage uitproberen voordat je ‘m laat zetten, zodat je zeker weet dat het staat en is wat je wil. Gelukkig bestaat er nu de app Ink Hunter waarmee je dat kan doen!

tatoeage uitproberen
tatoeage uitproberen
tatoeage uitproberen
Deze app laat je zien hoe de tatoeage er op je lichaam uit zal zien. Het enige wat je hoeft te doen is een smiley tekenen op de plek waar je de tatoeage zou willen en de smiley op je scherm ermee matchen. In de app kun je kiezen uit een aantal ontwerpen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een schets te uploaden. Dat is vooral ideaal als je al een idee hebt welke tatoeage je zou willen. Nadat je een foto hebt gemaakt kun je de tatoeage nog aanpassen (groter of kleiner maken) en filters toepassen, om het nog echter te laten lijken. Natuurlijk heb ik de app even op mezelf uitgeprobeerd. Vind je deze tattoo’s niet enig staan? 😉

tatoeage uitproberen
tatoeage uitproberen
tatoeage uitproberen

De app is er nu alleen nog voor iOS (gratis), een app voor Windows en Android is in ontwikkeling!

Op dit moment heb ik geen plannen om een tatoeage te laten zetten, maar als ik dat ooit zou willen ga ik deze app zeker gebruiken! Want je tatoeage uitproberen met deze app is wel heel makkelijk :). Hebben jullie tatoeages of willen jullie er een laten zetten? En zouden jullie deze app dan gebruiken?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Eline Van Dingenen

  Oh Zalig! Ik wist niet eens dat dit bestond, maar zeker eens de moeite waard om te proberen 🙂
  X, Eline

  Antwoord
  • Femke

   Ja het is echt een leuke app, zelfs als je geen tattoo plannen hebt :).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.