Talk dirty to me… hilarisch project van 2 creatievelingen

11 mei 2016

De dirty talk van twee designers, hoe zou dat klinken? Dat dachten twee creatievelingen (Eric Thomas en Joshua Pittman) uit Amerika ook en met dit idee zijn ze de geweldige Tumblr, Designer dirty talk, gestart. Op deze Tumblr vind je letterlijk dirty talk, geïnspireerd op functies uit bijv. Adobe Photoshop en Indesign. Ook al is het een beetje fout, ik kan het niet laten om met jullie te delen. Ik heb echt dubbel gelegen!

Designer dirty talk
Designer dirty talk
Designer dirty talk
Designer dirty talk
Designer dirty talk
Designer dirty talk
Designer dirty talk

Hilarisch toch? Volgens mij zou mijn vriend me keihard uitlachen als ik zoiets tegen hem zou zeggen, haha. De rest van de serie vinden jullie op de Tumblr van de heren, Designer dirty talk. Hebben jullie nog leuke aanvullingen?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. rowan

    Haha, inderdaad heel hilarisch! Weet helaas geen leuke toevoeging!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.