Sunday's Society6 #52 | Outdoor

Sunday’s Society6 #52 | Outdoor [edit]

Als het allemaal goed gaat ga ik vandaag beginnen aan een nieuwe wandeluitdaging: het Marskramerpad! Na het afronden van het Pieterpad (die Nederland van Noord naar Zuid doorkruist) leek het ons nu leuk om Nederland van Oost naar West te doorkruisen. Het Marskramerpad loopt van Bad Bentheim naar Scheveningen, de perfecte route dus!

In Duitsland loopt vanaf Ösnabruck de Handelsweg welke daarna overgaat in het Marskramerpad. Omdat Ösnabruck vanaf hier niet zo heel ver is, gaan we ook dat deel lopen. Heel veel zin, dus hopelijk zit alles (het weer) mee en kunnen we eindelijk beginnen! Uiteindelijk hebben we zaterdag de eerste etappe gelopen. Een erg mooie, afwisselende route!

Om jullie ook een beetje mee te laten genieten heb ik een aantal outdoor kunstwerkjes verzameld.  Het begin is natuurlijk in de stad en daarna lopen we vooral door bossen geloof ik. Deze plaatjes komen dus niet helemaal overeen met mijn uitzicht vandaag, maar het gaat om het idee ;).

Sunday's Society6 | Outdoor woods photo art print

Luke Gram – Through the Woods

Sunday's Society6 | Outdoor camping art print

NDTank – Feeling Small in the Morning…

Sunday's Society6 | Outdoor misty wood art print

Tordis Kayma – In My Other World

Sunday's Society6 | Outdoor flowering spring tree flowers art print

Jessica Roux – Flowering Spring Trees

Sunday's Society6 | Outdoor Big Sur sunset art print

Alicia Magnuson – Big Sur Sunset

Sunday's Society6 | Outdoor fox in forest art print

NDTank – A Fox in the Wild…

Wat zijn jullie plannen voor deze zondag?

Liefs Femke

Dit artikel bevat affiliate links.

Society6 vind ik echt een geweldige site om inspiratie op te doen. Er zijn zoveel mooie, creatieve werken te vinden! In de Sunday’s Society6 verzamel ik mijn 6 leukste vondsten voor wat fijne inspiratie op de zondag.

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.