Sunday's Society6 #50 | Terugblik

Sunday’s Society6 #50 | Terugblik

De 50e Sunday’s Society6 alweer. Dat betekent ook dat mijn blog alweer 50 weken bestaat en mijn 1 jarige jubileum dus ook bijna is! Cliché, maar de tijd is echt snel gegaan.

De 50e Sunday’s Society6 post vind ik dan ook een goed moment om eens terug te kijken én vooruit te blikken! Want na 50 Sunday’s Society6 artikelen vind ik het eigenlijk wel tijd voor wat nieuws. Ik heb het gevoel dat deze berichten niet ‘uitdagend’ genoeg meer zijn en ik mezelf en jullie creativiteit er niet meer zo mee prikkel als in het begin was. Ook het maken is meer sleur geworden dan dat het elke keer weer inspireert en me blij maakt.

Daarom wil ik op zondag 4 blogseries starten die elke zondag afwisselen. De Sunday’s Society6 zal ik eerst nog wel houden, maar het kan ook zijn dat ik deze langzaam uitfaseer ;). Voor nu wil ik vooral variatie inbrengen in de artikelen op zondag en mezelf én jullie weer meer inspireren en creatief uitdagen.

Goed, dan nu tijd voor de terugblik. Hierbij presenteer ik de 6 tofste, creatiefste, leukste, schattigste art prints van 50 weken Sunday’s Society6! 😉

Sunday's Society6 | Little painted deer art print

Amy Hamilton – Little Deer

Sunday's Society6 | Black and white line drawing, art print

Quibe – Close on white

Sunday's Society6 | Watercolor art print, couple under green umbrella in the rain

I_baykovska – Rain

Sunday's Society6 | Mixed media art print of a girl with red glasses and a blue bird on her head

LouiJoverArt – NEVERTHELESS

Sunday's Society6 | Black and white painting of a girl, art print

Ruben Ireland – Hold On

Sunday's Society6 | Wild cats art print

Amy Hamilton – Wild Cats

Benieuwd naar alle Sunday’s Society6 artikelen? Deze vind je hier.

Wat vinden jullie ervan dat ik de Sunday’s Society6 artikelen ga verminderen? Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe artikelen op zondag?

Liefs Femke

Dit artikel bevat affiliate links.

Society6 vind ik echt een geweldige site om inspiratie op te doen. Er zijn zoveel mooie, creatieve werken te vinden! In de Sunday’s Society6 verzamel ik mijn 6 leukste vondsten voor wat fijne inspiratie op de zondag.

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.