Sunday’s Society6 #50 | Terugblik

9 april 2017
De 50e Sunday’s Society6 alweer. Dat betekent ook dat mijn blog alweer 50 weken bestaat en mijn 1 jarige jubileum dus ook bijna is! Cliché, maar de tijd is echt snel gegaan.

De 50e Sunday’s Society6 post vind ik dan ook een goed moment om eens terug te kijken én vooruit te blikken! Want na 50 Sunday’s Society6 artikelen vind ik het eigenlijk wel tijd voor wat nieuws. Ik heb het gevoel dat deze berichten niet ‘uitdagend’ genoeg meer zijn en ik mezelf en jullie creativiteit er niet meer zo mee prikkel als in het begin was. Ook het maken is meer sleur geworden dan dat het elke keer weer inspireert en me blij maakt.

Daarom wil ik op zondag 4 blogseries starten die elke zondag afwisselen. De Sunday’s Society6 zal ik eerst nog wel houden, maar het kan ook zijn dat ik deze langzaam uitfaseer ;). Voor nu wil ik vooral variatie inbrengen in de artikelen op zondag en mezelf én jullie weer meer inspireren en creatief uitdagen.

Goed, dan nu tijd voor de terugblik. Hierbij presenteer ik de 6 tofste, creatiefste, leukste, schattigste art prints van 50 weken Sunday’s Society6! 😉

Amy Hamilton – Little Deer

Quibe – Close on white

I_baykovska – Rain

LouiJoverArt – NEVERTHELESS

Ruben Ireland – Hold On

Amy Hamilton – Wild Cats

Benieuwd naar alle Sunday’s Society6 artikelen? Deze vind je hier.

Wat vinden jullie ervan dat ik de Sunday’s Society6 artikelen ga verminderen? Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe artikelen op zondag?

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.