Sunday’s Society6 #39 | Watercolor view

22 januari 2017

Society6 vind ik echt een geweldige site. (Lees hier mijn review.) Niet alleen om er toffe artworks te kopen, maar ook om inspiratie op te doen. Er zijn zoveel mooie, creatieve werken te vinden! In de Sunday’s Society6 verzamel ik mijn 6 leukste vondsten voor wat fijne inspiratie op de zondag.

Vroeger als kind vond ik het erg leuk om te waterverfen. Eigenlijk jammer dat ik dat niet meer doe. Vooral als ik deze kunstwerkjes zie begint het weer te kriebelen om lekker met waterverf aan de slag te gaan!

Jacqueline Maldonado – Fountain of Youth

Patternization – layers of colour 2

Yulia Balobanova – Storm

Denise Comeau – black birds, blue sky

Better HOME – Sun behind the mountains

Viviana Gonzalez – Wish You Were Here 01

Waterverfen jullie nog wel eens?

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Denise

  Ik heb laatst weer geprobeerd iets te kleuren met waterverf, maar ben er gewoon echt geen held in. Wel vind ik het ontzettend mooi, als je het goed kan. Maar, waarom ga je niet gewoon weer aan de slag met waterverf? Gewoon weer ermee spelen zeg maar. Niet echt een kunstwerk maken. Gewoon om weer dat gevoel terug te krijgen dat je had als kind 😉 Kan heel ontspannend zijn.

  Antwoord
  • Femke

   Dat zou ik eigenlijk wel moeten doen ja. En dan proberen zonder eisen lekker bezig te gaan. Maar jij moet de hoop ook niet opgeven! Als je het vaker doet zal je er ook beter in worden ;).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.