Sunday’s Society6 #37 | Winter wonderland

8 januari 2017

Society6 vind ik echt een geweldige site. (Lees hier mijn review.) Niet alleen om er toffe artworks te kopen, maar ook om inspiratie op te doen. Er zijn zoveel mooie, creatieve werken te vinden! In de Sunday’s Society6 verzamel ik mijn 6 leukste vondsten voor wat fijne inspiratie op de zondag.

Op het moment van schrijven van dit blog is de hele wereld (of in ieder geval het stukje wat ik zie vanuit het raam) gehuld in een witte deken. Ik vindt dat altijd zoiets magisch hebben. Alles bedekt met een fijn laagje sneeuw, geweldig vind ik dat! Jammer dat het hier niet zo vaak sneeuwt. Alleen daarom al wil ik graag nog eens op een wintervakantie, voor het ultieme wintergevoel. Eerst een lange wandeling maken door de sneeuw en dan heerlijk binnen opwarmen met een warme kop chocolademelk. Ik denk dat vandaag een mooie dag is voor een winterwandeling, met of zonder sneeuw. Die sneeuw fantaseer ik er dan wel bij ;).

Mocht er bij jou nou geen sneeuw zijn gevallen, of alweer weg zijn, kun je bij deze 6 art prints nog even wegzwijmelen in een winter wonderland.

Kevin Russ – Winter Horses

Happy Home Artistry – winter time

Watercolor Cafe – Winter woods

Tordis Kayma – In Winter

Littleclyde – Winter Storm

August Sun – Winter path

Houden jullie er ook zo van als het gesneeuwt heeft?

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.