Sunday’s Society6 #33 | Zie de maan schijnt…

4 december 2016

Society6 vind ik echt een geweldige site. (Lees hier mijn review.) Niet alleen om er toffe artworks te kopen, maar ook om inspiratie op te doen. Er zijn zoveel mooie, creatieve werken te vinden! In de Sunday’s Society6 verzamel ik mijn 6 leukste vondsten voor wat fijne inspiratie op de zondag.

Morgen is het 5 december, Sinterklaasavond. Ondanks dat ik geen kind meer ben vind ik het nog steeds heel leuk om Sinterklaas te vieren. De voorbereidingen, surprise maken en daarna met familie om en om een cadeau uitpakken. Dat blijft toch gezellig. Vooral omdat het nu ook echt al vroeg donker is, koud buiten en een heldere lucht met sterren en de maan. Fijn om dan lekker warm binnen te zitten met z’n allen bij elkaar.

Om dat gevoel ook de rest van het jaar vast te houden is er natuurlijks niks leukers dan een mooie print van zo’n koude Sinterklaasnacht met zo’n grote maan die tussen de bomen door schijnt ;).

Andrew Marcu – Watercolor moon phases

Los Tomatos – MOON CLIMBING

Plants & Patterns – Moon phases

Gabriel – Moon

Andrew Marcu – phases of the moon

Soaring Anchor Designs – May It Be A Light (Dark Forest Moon)

Houden jullie ook zo van die koude nachten waarbij je dan lekker warm binnen kunt zitten?

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Anna

    Ziet er super mooi uit <3. Dol op kunstwerken met de maan erin verwerkt. Ik vind het er zo sfeervol uitzien! Veel plezier met Sinterklaas!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.