Streetart Antwerpen

Op jacht naar streetart in Antwerpen

Twee jaar geleden was ik een lang weekend in Antwerpen. Een erg leuke stad, mooie gebouwen, fijne sfeer en natuurlijk lekkere biertjes ;). Iets wat ze ook hebben en wat misschien niet iedereen weet is dat Antwerpen ook erg toffe streetart heeft!

Streetart Antwerpen, Suske & Wiske

Streetart Antwerpen

Aan de hand van de Antwerp Museum App liepen wij een route van ongeveer 3 kilometer langs 10 stripmuren. Met de app kun je makkelijk op de kaart zien waar de kunstwerken zich in de stad bevinden.

Streetart Antwerpen

Wij hebben zo een middag heerlijk door de stad gedwaald, op zoek naar bekende stripfiguren. Een erg leuke manier om zo de stad te ontdekken en ondertussen te genieten van de prachtige murals die de stad te bieden heeft!

Streetart Antwerpen

Streetart Antwerpen

Er zijn niet alleen stripmuren te vinden, maar ook bijvoorbeeld graffitikunst. De ‘collectie’ blijft zich ook steeds uitbreiden, er komen nog steeds beschilderde muren bij. Via de streetart site van Antwerpen vind je verschillende routes vinden en vind je een kaart met daarop alle streetart verzameld. Erg tof!

Streetart Antwerpen

Wisten jullie dat er in Antwerpen zoveel streetart te vinden is? Ik vindt het altijd een leuke verrassing als ik een tof beschilderde muur tegenkom in een stad.

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.