Shoplog Paperchase, notitieboekjes

Shoplog: notitieboekjes van Paperchase

Verslavingen heeft iedereen wel. Nu is mijn verslaving gelukkig niet zo ongezond, maar op een gegeven moment zou je toch denken dat ik aan notitieboekjes geen gebrek meer heb. Want ja, mijn verslaving is het kopen van notitieboekjes. Zo kan ik ook beter niet de Hema binnenlopen, want als ik daar al die leuke notitieboekjes, inpakpapier, kaarten en andere frutsels zie moet ik alles kopen. Gelukkig weet ik me meestal te beheersen of loop ik heel hard langs die afdeling ;).

Paperchase

Laatst kwam ik de Engelse webshop Paperchase tegen met, jawel, o.a. notiteboekjes, inpakpapier en andere hebbedingetjes. En (jammer voor mij) allemaal met leuke printjes zoals we van de Hema gewend zijn. Dat ze ook nog eens sale hadden hielp natuurlijk ook niet mee. Dus zoals je begrijpt heb ik mijn winkelmandje gepakt en ben ik gaan shoppen. Het liefst had ik alles gekocht, maar omdat mijn budget niet oneindig is en ik ergens nog wel gezond verstand heb is het bij 4 artikelen gebleven. En die ga ik je nu laten zien!

Magneetbordje to-do list

Dit magneetbordje (inclusief gelpen!) vind ik wel heel handig. Ik hou van lijstjes maken en dingen afvinken, met zo’n bordje is het extra goed zichtbaar als je lekker productief bezig bent geweest. Nu nog een plek vinden waar ik ‘m ga ophangen ;).

Shoplog Paperchase, magneetbordje

Shoplog Paperchase, magneetbordje

Notitieboekjes ‘rendier’

Twee kleine A6 notitieboekjes met blokjes papier en een rendier illustratie. Toen ik ze zag moest ik aan Scandinavië denken, daar ga ik deze zomer naartoe. Misschien dat ik ze daarvoor ga gebruiken om een vakantiedagboekje in bij te houden. Ze zijn in ieder geval klein genoeg om zo in je tas te stoppen.

Shoplog Paperchase, notitieboekjes rendier

Shoplog Paperchase, notitieboekjes rendier

Notitieboek ‘raindrops’

Een lekker dik, maar toch handzaam notitieboek met lijntjespapier. Ik wordt erg vrolijk van het patroontje. Lekker zomers, ondanks dat er regendruppels op staan. Niet gekocht met een bepaalde reden, gewoon omdat ik ‘m zo leuk vindt ;).

Shoplog Paperchase, notitieboekje raindrops

Shoplog Paperchase, notitieboekje raindrops

Conclusie

Ondanks dat het een Engelse webshop is ging bestellen erg makkelijk en zijn de verzendkosten ook niet verschrikkelijk hoog (€6,- tenzij je meer dan €45 besteld). Een nadeel (of voordeel, maar net hoe je het bekijkt) is wel dat het assortiment vaak wisselt. De producten die ik heb gekocht zijn er niet meer te bestellen. Wel hebben ze vaak sale, dus abonneren op de nieuwsbrief is wel aan te raden als je fan bent geworden. Mocht je toch liever bij een echte winkel willen binnenstappen, de Bijenkorf verkoopt ook Paperchase artikelen.

Kenden jullie deze webshop al?

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

7 thoughts on “Shoplog: notitieboekjes van Paperchase

 • Rowan17 augustus 2016 at 19:37

  Wauw, wat een leuke webshop zeg! Ik kan altijd helemaal verliefd worden op dit soort spulletjes.

  Reply
  • Femke30 augustus 2016 at 15:35

   Ja ik ook, ik moet me soms echt bedwingen om niets te kopen :).

   Reply
  • Mammoetmarketing Fred9 december 2016 at 14:28

   Strakke Plaatjes Rowan! Groet Fred

   Reply
 • Gerard25 augustus 2016 at 13:56

  Super leuke designs, Scandinavië is echt super leuk en de notitieboekjes ook.

  Reply
  • Femke28 augustus 2016 at 08:46

   Ja leuk hè! Ik ben net terug uit Scandinavië en ik ben fan 🙂

   Reply
 • Advertentie blogger12 september 2019 at 15:57

  Ziet er leuk uit.

  Reply
 • software blogger23 september 2019 at 10:07

  heel leuk artikel.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.