Review: Q&A a day dagboek

11 januari 2017
Hielden jullie vroeger ook altijd een dagboekje bij? Ik deed dat wel, niet elk jaar, maar ik schreef toch regelmatig in mijn dagboek. Erg grappig om terug te lezen, al waren het vooral van die typische meidendingen die er in stonden. Op vakanties houd ik nog steeds wel een dagboekje bij, vooral omdat je zo snel alle mooie plekken vergeet waar je bent geweest. Toch kost het me nu wel moeite om elke dag een verhaaltje over je dag te schrijven, vooral omdat de meeste dagen zo hetzelfde lijken. Work, eat, sleep, repeat ;). Dus ging ik op zoek naar een dagboek die me uitdaagt om op een creatieve manier elke dag wat te schrijven. Dat werd het Q&A a day dagboek.

 

Wat is het Q&A a day dagboek?

Het Q&A a day dagboek stelt je elke dag een vraag, 5 jaar lang. De ene vraag wat ‘dieper’ dan de andere, maar toch altijd origineel. Na een jaar begin je weer vooraan en krijg je weer dezelfde vragen als het jaar daarvoor. Daardoor zie je hoe je veranderd in 5 jaar, of juist niet!

Q&A a day dagboek

Q – What was the last performance or concert you went to?

Waarom is dit boek zo leuk?

Doordat je 5 jaar lang elke dag een vraag beantwoord krijg je zo een mooi overzicht van die afgelopen 5 jaar. Als ik nu teruglees hoe ik dezelfde vraag 4 jaar eerder beantwoordde merk ik dat ik op sommige vlakken toch echt wel ben veranderd. Terwijl je voor je gevoel toch eigenlijk nog steeds dezelfde persoon bent. Erg grappig om op deze manier een dagboek in te vullen. Omdat je toch eigenlijk niet hetzelfde antwoord als vorig jaar wilt invullen wordt je zo ook nog creatief uitgedaagd.

Q&A a day dagboek

Q – If you had to move to a new city, where would you move?

Waar is het te koop?

Het Q&A a day boek kost €13,51 en is o.a. te koop via Bol.com.

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

6 Reacties

 1. Mariska

  Wat leuk zo’n dagboek, kende ik helemaal niet! Lijkt me zeker leuk om bij te houden alleen denk ik dat ik dit soort dingen toch wel vaak vergeet misschien.

  Antwoord
  • Femke

   Ja erg leuk! In het begin vergat ik het wel, maar na een tijdje wordt wel een gewoonte. En ik heb ‘m naast m’n bed liggen, dat helpt ook wel :).

   Antwoord
  • Femke

   Is het ook, echt een aanrader! 🙂

   Antwoord
 2. Sheila

  Ik heb 3 van dit soort dagboeken. Bij één versie kan je elke dag enkele regels schrijven voor 5 jaar lang. De ander heeft ook een Q&A en mijn 3e versie heeft een Q&A gericht op het ouderschap. Super leuk.

  Antwoord
  • Femke

   Leuk! Na dit boek wil ik ook echt een nieuwe voor de volgende 5 jaar. Al denk ik niet dezelfde. Misshien is de eerste die je noemde wat voor mij als volgende 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.