Review | Paper art DIY kit van Vera van Wolferen

6 maart 2019
Eind vorig jaar kocht ik deze paper art DIY kit van Vera van Wolferen. Vera is een paper artist die ik al een tijdje via Instagram volg. Toen ik zag dat ze DIY kits verkocht van haar paper art moest ik die uitproberen! Ik kocht de ‘Poppy house’ en ging vol goede moed aan de slag. Benieuwd of het me lukte? In de video hieronder vind je een timelapse van mijn geknutsel.

Zoals ik in de video ook zei heb je voor dit soort paper art wel echt geduld nodig. Het is een aardig priegelwerkje en door de ronde vorm van dit kunstwerkje zit er een extra moeilijkheidsgraad aan. Mijn versie is niet helemaal perfect geworden, maar ik voor een eerste keer vind ik het goed gelukt! En ik vond het ook echt leuk om te doen. Deze DIY kit is een fijne laagdrempelige manier om met paper art kennis te maken. Ben je enthousiast geworden en wil je ook aan de slag met paper art? In de webshop van Vera van Wolferen vind je de Poppy house en een Mini camper als DIY kit.

Hebben jullie al wel eens zulke gedetailleerde paper art gemaakt?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.