Review | Denksport collectie Kleur!

21 maart 2018
Na een drukke werkdag is kleuren voor mij de beste manier om weer helemaal ‘zen’ te worden en de dag achter me te laten. Doordat je bij kleuren niet hoeft na te denken kun je je gedachten even helemaal los laten. Heerlijk vind ik dat! Toen ik werd gevraagd om het nieuwe kleurblok van Denksport te reviewen zei ik natuurlijk ja!
Denksport collectie Kleur! | Een kleurblok vol met mandala's, kleuren op nummer, patronen en gevarieerde kleurplaten van makkelijk tot moeilijk

Denksport

Denksport ken je van hun uitgebreide assortiment puzzelblokken zoals de kruiswoordpuzzels, woordzoekers, sudoku’s en veel meer. Maar wat ik helemaal niet wist is dat ze ook kleurblokken hebben! Zo hebben ze kleurblokken met mandala’s en kleuren op nummer. Maar nu hebben ze dus ook de collectie Kleur! 

Denksport collectie Kleur! | Een kleurblok vol met mandala's, kleuren op nummer, patronen en gevarieerde kleurplaten van makkelijk tot moeilijk

Inhoud Denksport collectie Kleur!

De Denksport collectie Kleur! is een heel dik blok vol met verschillende kleurplaten. Dit blok bevat mandala’s, maar ook kleuren op nummer en ‘gewone’ kleurplaten. Een heel gevarieerd blok dus, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Sommige tekeningen zijn voor mij iets te simpel, maar daardoor is het blok eigenlijk wel geschikt voor de hele familie. Er zit voor iedereen wel iets bij wat je leuk vindt om te doen en zo hoef je niet verschillende blokken te kopen.

Denksport collectie Kleur! | Een kleurblok vol met mandala's, kleuren op nummer, patronen en gevarieerde kleurplaten van makkelijk tot moeilijk

Conclusie

Ik vindt niet alle platen even mooi en de kleuren op nummer tekeningen zijn voor mij wel wat simpel, maar er zitten ook genoeg platen in die ik heel gaaf vindt (zoals de plaat van Parijs). Het kleurblok heeft 80 pagina’s, dus ik kan me hier zeker heel wat uren mee vermaken! De pagina’s zitten met een scheurrand vast, waardoor je ze heel makkelijk er uit kan halen. Dit heeft voor mij niet echt toegevoegde waarde, maar ik kan me voorstellen dat je het makkelijk vindt om de pagina waar je mee bezig bent er uit te halen. Al met al een prima gevarieerd kleurblok!

Denksport collectie Kleur! | Een kleurblok vol met mandala's, kleuren op nummer, patronen en gevarieerde kleurplaten van makkelijk tot moeilijk
Het blok verschijnt 4x per jaar en kost €4,95. Als je het leuk vindt kun je er ook een abonnement op nemen. Via onderstaande banner kom je in de webshop van Denksport terecht. Het blok is ook bij de boekhandel te koop.
Denksport collectie Kleur! | Een kleurblok vol met mandala's, kleuren op nummer, patronen en gevarieerde kleurplaten van makkelijk tot moeilijk
Kende jij deze Kleur! collectie van Denksport al?
Dit kleurblok heb ik gekregen.
Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.