Mijn obsessie voor patroontjes

15 maart 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mijn obsessie voor patroontjes

Doodlen, we doen het allemaal wel. Tijdens lange telefoongesprekken, meetings of gewoon zomaar. De meesten zullen poppetjes krabbelen, of zomaar wat lijntjes. Mijn doodles gaan wat verder en zijn soms nogal op het autistische af. Mijn doodles bestaan namelijk uit patroontjes. En dan echt pagina’s vol. Driehoekjes, vierkantjes, als het maar recht en strak is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn obsessie voor patroontjes[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn obsessie voor patroontjes[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Mijn collega’s lachen me dan ook uit als ze me weer bezig zien. Ik doodle vooral voor en soms tijdens meetings en ik kan het dan gewoon niet laten om een keurig patroon te maken. Het werkt voor mij heel goed om mijn hoofd leeg te maken en beter te focussen op wat er gezegd wordt. Leuk detail: ik las laatst in een onderzoek dat doodlen er inderdaad juist voor zorgt dat je beter luistert en meer onthoud. Fijn om dat bevestigd te krijgen ;).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn obsessie voor patroontjes[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn obsessie voor patroontjes[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hoe zien jullie notitieboeken er uit? Ook vol keurige doodle patroontjes of juist lekker losse onsamenhangende schetsen?

Liefs Femke[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

18 originele cadeautips

18 originele cadeautips

Cadeautjes geven vind ik hartstikke leuk om te doen. Alleen het bedenken is soms nog wel een uitdaging. Vaak wil ik...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.