Mijn #langlevedezomerswap

13 juli 2016

In juni deed ik voor het eerst mee met een swap, de #langlevedezomerswap van Sarah & Babette! Ik was het al eerder op Instagram tegengekomen (de #instaswap), maar had er nog nooit aan meegedaan. En het leek me wel heel leuk! Toen ik op het blog van Babette de aankondiging van de Lang leve de zomer swap voorbij zag komen hoefde ik dan ook niet lang na te denken voordat ik me inschreef.

 

Wat is een swap?

Een swap is een uitwisseling. Je wordt willekeurig aan een ‘swapmaatje’ gekoppeld waar je een pakketje voor mag samenstellen. Gewoon om wat happiness rond te sturen. En iedereen vind het toch leuk om zomaar een pakketje in je brievenbus te vinden?

 

De #langlevedezomerswap dus

Jup! Mijn swapmaatje was Sanne. Erg leuk om door middel van haar Instagram account en een korte omschrijving van wat ze leuk vind een pakketje samen te stellen.

Femke blogt #langlevedezomerswap
Femke blogt #langlevedezomerswap

Dit is wat ik gestuurd heb. Ziet er aardig zomers uit toch? Vooral het inpakken vond ik leuk om te doen. Bij elk pakketje een leuk lintje en tapeje uitzoeken :). In het pakketje zaten o.a. een kaart van groeipapier, leuke zomerse servetjes & rietjes, een vogelkooitje-boekenlegger, een seedbomb (in de vorm van een handgranaat) en natuurlijk Tony’s!

 

En wat kreeg jij dan?

Bij een swap gaat het vooral om het geven (en dat vond ik dan ook erg leuk om te doen), maar ik vond mijn pakketje van Debbie té leuk om niet te showen!

Femke blogt #langlevedezomerswap
Femke blogt #langlevedezomerswap
Femke blogt #langlevedezomerswap
Femke blogt #langlevedezomerswap

In dit pakketje zaten leuke DIY knutsels, verschillende soorten thee (die Chinese!), maskertjes, een schattig portemonneetje, tapejes én een heel leuke handgemaakte(!) broche van een vosje! Zo cool! Debbie maakt van vilt leuke broches, naamslingers, hangers voor in de wieg en nog veel meer. Neem ook een kijkje op haar Instagram, je kunt ook spulletjes bij haar bestellen! Echt heel leuk! 🙂

 

Wat vond je van de swap?

Ik vond het heel leuk om te doen! Leuke cadeautjes uitzoeken en dan alles inpakken. Wel vond ik het lastig dat er geen bedrag/pakketgrootte was waar je je aan moest houden. Ik was dan toch een beetje bang om te veel of te weinig te doen. Maar daar gaat het natuurlijk ook niet echt om, het gaat vooral om het gebaar. Een erg tof initiatief om op deze manier wat meer vrolijkheid de wereld in te sturen! 🙂

Hebben jullie al eens met een swap meegedaan?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Rowan

  Ik heb nog nooit met een swap meegedaan, maar het lijkt mij hartstikke leuk. Je hebt super leuke spulletjes gekregen en weggegeven zeg! Alleen al door ernaar te kijken word ik helemaal happy haha.

  Antwoord
  • Femke

   Dankjewel! Wat leuk dat je zo enthousiast bent. ? Het was ook heel leuk om mee te doen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.