Mijn Instagram favorieten

Naast Pinterest is Instagram 1 van mijn favoriete inspiratiebronnen. Ik vind het heerlijk om tijdens het ontbijt door al het moois in mijn feed te scrollen. Van mooie interieurfoto’s tot fijne illustraties en jaloersmakende reisfoto’s. Ik zet mijn Instagram favorieten voor je op een rijtje!

1. Illustraties van Marloes De Vries (@marloesdevee)

 

2. Miniatuur kunstwerkjes van Tatsuya Tanaka (@tanaka_tatsuya)

 

3. De ruige natuur in met Dylan Furst (@furtsy)

 

4. Handlettering van Marijke Van Hommerig (@marijketekent)

 

5. De pastelkleuren van Ontwerpbureau Zilverblauw (@zilverblauw)

 

6. De stoere illustraties van Sam Larson (@samlarson)

 

Wat zijn jouw favoriete Instagrammers?

Liefs Femke

PS; volg je mij al op Instagram? Je kunt mij vinden als @femkeblogt ;).

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.