Mijn hoogtepunten van 2017

27 december 2017
Hebben jullie ook het gevoel dat het gister nog 2016 was? 2017 was voor mij een heel bijzonder jaar, met veel mooie momenten. In dit blog wil ik graag met jullie mijn hoogtepunten van 2017 delen, want die heb ik ook aan jullie te danken!

Maandoverzicht juni

Persoonlijke hoogtepunten

– Op nummer 1 staat als hoogtepunt natuurlijk dat we eindelijk ons huis opgeleverd kregen! Daar hadden we zo lang naar uitgekeken. Heel fijn om dan eindelijk aan de slag te kunnen gaan om het je thuis te maken.

– Verder waren er veel mooie momenten met familie en vrienden. Bruiloften, baby’s, huizen iedereen had wel iets moois om te vieren of naar uit te kijken.

9 Lekkere lettertypes

Blog hoogtepunten

– Wat ik toch wel het allerleukste vind is dat mijn blog dit jaar wel duidelijk in een lift zat. Het aantal bezoekers is gewoon dik verdubbeld, echt heel erg tof! De laatste paar maanden had ik per maand meer dan 1.000 bezoeken op mijn blog. Dat zijn voor mij als beginnende blogger enorm mooie cijfers.

– Mijn best bezochte artikel het afgelopen jaar was het artikel over de 7 lekkere lettertypes, die is maar liefst ruim 2,5 duizend keer bezocht. Idee voor volgend jaar: meer artikelen over lettertypes ;).

Maandoverzicht juni | Oplevering huis, we hebben de sleutel!
Maandoverzicht juli | De keuken
Maandoverzicht juli | PVC vloer

Social media hoogtepunten

– Op Instagram groeide mijn blog ook lekker. Ik heb ook geprobeerd om daar meer tijd in te steken en dat lijkt zijn vruchten af te werpen.

– Hierboven zie je mijn 3 beste Instagram foto’s, natuurlijk allemaal foto’s van ons huis. Overduidelijk een enorm hoogtepunt dit jaar ;).

– Op YouTube plaatste ik vorige week mijn eerste video! Erg leuk om te doen en ik wil daar volgend jaar ook meer mee gaan doen.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alle mooie momenten het afgelopen jaar. Iedereen die me heeft geholpen, gesteund, mee gelachen en mooie momenten heeft gedeeld: BEDANKT! Op naar een net zo mooi 2018!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.