Mijn favorieten | Notitieboekjes

30 april 2017
Net zoals de Wreck my sketchbook serie wordt Mijn favorieten ook een nieuwe serie om de Sunday’s Society6 mee af te wisselen. In deze Mijn favorieten serie wil ik, zoals de titel al zegt, mijn favorieten uitlichten! Dit kunnen producten zijn, maar ook favoriete plekken of mijn favoriete tools. Het zullen in ieder geval dingen zijn die mij inspireren of een creatieve vibe hebben, waardoor ik direct zelf aan de slag wil. Kijk je mee naar deel 1?

 

Mijn favoriete notitieboekjes

Zoals jullie al wel eerder hebben kunnen lezen ben ik verslaafd aan het kopen van notitieboekjes. Van toffe notitieboekjes wordt ik blij en krijg ik zin om ze vol te schrijven met toffe ideeën of lekker in te schetsen om die ideeën uit te werken. Van leuk vormgegeven notitieboekjes gaat het bij mij kriebelen om ook mooie dingen te maken. Hieronder mijn favoriete notitieboekjes op een rijtje!

Mijn favoriete notitieboekjes | Stevig notitieboek van de Hema
Mijn favoriete notitieboekjes | Stevig notitiboek van de Hema voor to-do lijsten en notities

Femke blogt notitieboek

Dit notitieboek heb ik een paar jaar terug bij de Hema gekocht. De buitenkant was gewoon bruin, daar heb ik zelf mijn logo op getekend. In de binnenkant zijn witte en bruine blanco pagina’s afgewisseld. Erg fijn want zo kan ik zelf bepalen of ik wil schrijven of toch een pagina wil gebruiken voor een schets en heb je geen last van de lijntjes. Ik gebruik dit lekker stevige notitieboek vooral om ideeën voor blogposts in te verzamelen of to-do’s om mijn site te verbeteren.

Mijn favoriete notitieboekjes | Scandinavisch notitieboekje met rendier en beer

Scandinavische notitieboekjes

Deze schattige notitieboekjes kocht ik bij Paperchase en zagen jullie al eerder voorbij komen op mijn blog. Door deze boekjes moet ik direct terugdenken aan onze vakantie vorig jaar naar Zweden, Noorwegen en Finland. In deze boekjes wil ik mijn reisnotities opschrijven en bij mijn fotoboek bewaren. Leuk aandenken aan onze reis!

Mijn favoriete notitieboekjes | Paperblanks notitieboek
Mijn favoriete notitieboekjes | Paperblanks notitieboek

Vintage notitieboek

Nouja, vintage. Niet echt oud, maar ziet er wel zo uit. Dit notitieboek is van Paperblanks, een merk met alleen maar van dit soort notitieboeken. Een notitieboek met blanke pagina’s en een magnetische flap. De pagina’s zijn nu nog leeg, maar ik wil hier mooie quotes in verzamelen. En dan niet zomaar de quotes opschrijven, maar ik wil er mini kunstwerkjes van maken. Vandaar dat de pagina’s ook nog leeg zijn, want de quotes heb ik al wel. Ik ga het in de planning zetten om jullie hier over een paar maanden een paar gevulde pagina’s te kunnen laten zien, dan moet ik wel ;).

Mijn favoriete notitieboekjes | Aqua blauw notitieboekje met Japanse binding van de Hema
Verhuiskaart inspiratie omgezet in schets

Alle notitieboekjes van de Hema

De Hema heeft nu eenmaal een ontzettend veel vrolijke notitieboekjes! Ik moet me dan ook altijd inhouden als ik in de Hema ben om niet alle boekjes mee te nemen. Eerst maar eens de rest volschrijven ;). Ook de wat simpelere notitieboekjes met leuke kleurtjes vind ik erg leuk. Perfect om lekker in te schetsen en klein genoeg om altijd in je tas mee te nemen.

Mijn favoriete notitieboekjes | Notitieblok met illustratie van Syracuse in de herfst op de voorkant

Geïllustreerde notitieboekjes 

Ik ben helemaal verliefd op dit notitieblokje. Deze illustratie vind ik echt geweldig. Dit notitieblokje zat geloof ik bij de Flow, maar zou er graag meer hebben in deze stijl. Van dit soort illustraties begint het bij mij te kriebelen om ook pen & papier te pakken en te gaan tekenen. Jammer dat dit notitieblok lijntjes heeft, anders had ik deze vol kunnen tekenen. Tekeningen maken doe ik toch het liefst op blanco papier.

Dit is nog maar een greep uit mijn verzameling notitieboekjes, de meesten zijn zelfs nog leeg, haha. Misschien wordt het toch eens tijd om ze in gebruik te nemen ;). Maar ik wil er dan eigenlijk altijd iets ‘speciaal’s mee doen en niet gewoon mijn to-do’s of notities erin zetten. Want vaak vind ik ze dan zo mooi dat ik ze ook wil bewaren, haha. Stom hè?

Hebben jullie ook favoriete notitieboekjes waardoor je geïnspireerd wordt om zelf aan de slag te gaan?

Dit artikel bevat affiliate links.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.