Mijn favoriete apps

Mijn favorieten | Apps

In de vorige ‘Mijn favorieten’ liet ik jullie mijn favoriete notitieboekjes zien. Hoe fijn ik het ook vind om dingen nog met pen op te schrijven in een notitieboekje ben ik toch ook wel heel erg fan van het digitale tijdperk. Daarom vertel ik je in deze post wat mijn favoriete apps zijn waar ik niet meer zonder kan.

Mijn favoriete apps | Camera

Mijn favoriete apps | Instagram

Camera

Op nummer 1 staat toch wel de standaard Camera app op mijn telefoon. Ik vind het heel fijn dat ik met m’n telefoon ook altijd een camera bij heb. Zo kan ik altijd een fotootje schieten als ik wat moois zie, of bijvoorbeeld om de voortgang van ons huis vast te leggen.

Instagram

En als ik dan mooie plaatjes heb geschoten is het heel fijn om die daarna met jullie te kunnen delen op Instagram. Ik gebruik eigenlijk alleen de bewerkingsmogelijkheden die Instagram biedt en probeer zo min mogelijk filters te gebruiken. Vaak schuif ik alleen wat aan de belichtingsknoppen. Ook gebruik ik Instagram als inspiratiebron voor interieur, tekeningen, lekkere taarten, fotografie, eigenlijk alles ;).

Mijn favoriete apps | Todoist

Mijn favoriete apps | Toggl

Todoist

Een app waar ik echt niet meer zonder kan is Todoist. Todoist heb ik al eens uitgebreid besproken in mijn post over to-do apps. Ik gebruik Todoist echt voor al mijn to-do’s. Het fijne aan Todoist vind ik dat je de taken kunt onderverdelen in categorieën waardoor het overzichtelijk blijft.

Toggl

Een andere productiviteitsapp die ik graag gebruik is Toggl. Toggl is heel fijn om bij te houden hoeveel tijd je aan iets besteed. Zo houd ik hier bijvoorbeeld mijn blog uren in bij, zodat ik makkelijker kan inschatten hoeveel tijd ik met iets kwijt ben. Ook merk ik dat ik meer gefocust ben zodra de tijd loopt.

Mijn favoriete apps | Google Analytics

Mijn favoriete apps | Pinterest

Analytics

Google Analytics gebruik ik om bij te houden hoeveel bezoekers ik op mijn blog heb. In de app kan ik in 1 oogopslag zien hoeveel bezoekers ik die dag heb. En aangezien ik nogal nieuwsgierig ben kijk ik hier regelmatig in ;).

Pinterest

Als laatste een app die echt niet kan ontbreken in dit lijstje: Pinterest! Heerlijk om door de mooie plaatjes te scrollen en inspiratie op te doen voor ons huis, de verhuiskaart, mooie schetsboeken, toffe ontwerpen en ga zo maar door. Love it!

Wat zijn jullie favoriete apps?

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

2 thoughts on “Mijn favorieten | Apps

 • Rick Vaarkamp29 mei 2017 at 08:23

  Thanks voor de suggesties! Ik ga Todoist en Toggl eens uitproberen 🙂

  Reply
  • Femke31 mei 2017 at 19:35

   Graag gedaan! En zeker doen, ik kan niet meer zonder deze apps :).

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.