Maandoverzicht september | Feestjes & klussen

4 oktober 2017
Jeetje, ik kan haast niet geloven dat er alweer een maand voorbij is! Het is inmiddels alweer 4 dagen oktober, de herfst is officieel begonnen en op mijn werk ben ik al volop in de kerstsferen. Voor nu nog even een terugblik op september met leuke feestjes, een mijlpaal en geklus in huis.

Maandoverzicht september | Familiedag, varen over de Vecht
Maandoverzicht september | Bij de kapper

De maand september begon met een familiedag. Het weer had niet perfecter kunnen zijn voor de activiteit die we deden. We gingen namelijk varen over de Vecht! Daarna kregen we nog een rondleiding door het familiebedrijf en aansluitend was er een barbecue. Het was een heerlijke ongedwongen dag (ook al was er wel een soort programma) en ik heb volop van de zon kunnen genieten.

In september was ik zomaar een vrijdag vrij en die had ik ook wel echt even nodig. De afgelopen tijd was het op werk erg druk, daarnaast zijn we in huis nog steeds aan het klussen én heb ik ook nog dit blog waar ik graag aan werk. Ik had dus een welverdiend dagje me-time! Eerst had ik een massage en daarna ben ik naar de kapper geweest. Normaal vind ik de kapper meer een verplichting, maar ik besloot er deze keer eens van de genieten en lekker te relaxen.

Maandoverzicht september | DIY cadeau voor bruiloft
Maandoverzicht september | DIY cadeau voor bruiloft

Dat ik met krullers bij de kapper zat kwam omdat ik ’s avonds een bruiloft had (zo zit ik er normaal niet bij ? ). Ik had het op me genomen om een cadeau te regelen en knutselde dit in elkaar! Heerlijk om lekker te freubelen.

Maandoverzicht september | Bierfestival Dalfsen
Maandoverzicht september | Bierfestival Dalfsen, grappige biernamen van Bird Brewery

Na weer een dag klussen ging ik met mijn ouders & broertje mee naar Dalfsen waar een bierfestival was. Erg lekkere bieren en ondanks het weer was het heel gezellig! Om deze biernamen (Dat smaakt naar meerkoet) van Bird Brewery moest ik trouwens wel erg lachen. Ik hou van dit soort creatieve insteken.

Maandoverzicht september | Chocoladetaart met Bailey's glazuur
Maandoverzicht september | De schuine kanten op zolder wit geschilderd

Broertje nummer 2 was deze maand jarig, dus bakte ik weer eens een taart! Deze chocoladetaart met Baileys glazuur was zeker geslaagd!

Nu alle grote klussen beneden in huis klaar zijn is het tijd om de zolder aan te pakken. We schilderden de schuine wanden wit én dat maakte een verschil! Echt heel mooi om te zien hoeveel ruimer de zolder nu lijkt. Zoals je op de foto ziet moet de wand nog wel aangepakt worden, maar we zijn er nog niet helemaal uit wat we daar mee willen. Ook legden we (tijdelijk) gras in de tuin zodat het er voor nu in ieder geval groen uitziet.

Maandoverzicht september | Onze housewarming, behind the scenes
Maandoverzicht september | Onze housewarming

Verder gaven we eind september onze housewarming! Ik schreef er al een lang blog over met een heleboel foto’s, dus ik zal je de details hier besparen ;). Het was in ieder geval een heel erg leuke dag met familie en een heleboel lekkere hapjes.

Maandoverzicht september | Herfst wandeling met paddestoelen
Maandoverzicht september | Mijlpaal, bedankt!

We namen eindelijk weer eens de tijd voor een wandeling. Het was een hele korte, maar we hebben weer gewandeld! Dat heb ik wel erg gemist en ik hoop dat er nog genoeg mooie dagen zijn dit jaar om weer een stevige wandeling te maken. Het is nu zo mooi in het bos met alle paddestoelen die tevoorschijn komen en de bomen met al hun mooie kleuren.

Op de laatste dag van september had ik een blog mijlpaal! Voor het eerst behaalde ik meer dan 1.000 bezoeken in de maand. En daar ben ik best wel trots op. Het geeft toch een soort bevestiging dat ik wat goed doe met mijn blog. Dus bezoekers, heel erg bedankt dat jullie mijn blogs lezen!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Rick Vaarkamp

  Jij bedankt de lezers voor het lezen maar ik wil jou ook bedanken voor het schrijven van de blogs. Altijd leuk om te lezen wat je doet en waar je over nadenkt. Bedankt Femke!

  Antwoord
  • Femke

   Bedankt Rick! Leuk om te horen dat mijn blogs gewaardeerd worden :).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.