Maandoverzicht september, oktober & november | Ik leef nog!

28 november 2018
Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk de virtuele pen weer opgepakt en een blog geschreven. Mijn laatste artikel wat hier online kwam was het maandoverzicht van augustus, het lijkt wel een eeuw geleden ;). Maar ik ben er weer! In de tussentijd heb ik niet stilgezeten, het tegenovergestelde juist. Ik had iets teveel op mijn bordje, waardoor ik op een gegeven moment voor mezelf moest kiezen en mijn blog maar even moest laten voor wat het was. Een moeilijke keus, want van dingen doen voor mijn blog wordt ik eigenlijk heel blij. Maar als je zelfs gestrest raakt van eten koken weet je dat je het een beetje rustiger aan moet doen ;). Hieronder vind je in een notendop waar ik de afgelopen maanden zo druk mee ben geweest.

Print & Inspire

Een van de redenen waarom ik even afstand heb genomen van de ‘verplichtingen’ van mijn blog is dat het vanaf de zomer op mijn werk erg druk werd. We organiseerden voor de tweede keer het Print & Inspire event voor onze klanten in De Fabrique in Utrecht. Heel tof, maar de voorbereidingen waren nogal intensief. Daarbij had ik ook best wel wat verantwoordelijkheden en liepen er op dat moment nog een heleboel andere projecten. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar het was een ontzettend geslaagde dag waarbij ik een heleboel enthousiaste klanten heb gesproken. Gelukkig doen we dit maar 1 keer in de 2 jaar ;).

Klussen

Ook in huis werd de to-do lijst helaas niet korter. Dus elke keer als ik na een drukke dag op werk thuis kwam werd ik meteen weer geconfronteerd met alle ‘moetjes’ in huis. In oktober hadden we een week vrij waarin in we flink hebben geklust en daarna was mijn hoofd gelukkig weer wat rustiger. Er moet nog steeds genoeg gebeuren, maar we hebben op zolder een flinke slag kunnen slaan. Zo hebben we de schuifdeurtjes onder de schuine kant zo goed als afgemaakt, dus kunnen we daar nu spullen gaan opbergen. Ook hebben we deel 1 van de wand met betonstuc afgewerkt, wat heel tof is geworden! Een paar weken terug hingen we ook eindelijk raambekleding op in de keuken en woonkamer, maar daarover volgende week meer ;).

En verder…

…gingen we een paar keer uit eten, waren we een lang weekend op Texel, boekten we vliegtickets naar Japan, gingen we naar de bioscoop, las ik veel boeken en natuurlijk hebben we ook lekker gewandeld.

Ik heb de afgelopen maanden wel echt geleerd dat het ook goed is om voor jezelf te kiezen. Dat de was dan een keer een dag langer ligt gaat niemand dood van ;). Op werkdagen probeer ik ’s avonds dus iets meer tijd voor mezelf te maken en mezelf minder dingen te verplichten.  Natuurlijk is het niet zo makkelijk om in die mindset te komen, en het lukt me nog steeds niet altijd, maar ik blijf het proberen. Nadeel is wel dat ik nu wel wat moeite heb om sommige dingen, zoals mijn blog en sporten, weer op te pakken. Maar het begin is er en ik ben van plan om er weer volledig voor te gaan! Ik ga niet beloven dat er weer elke week een nieuw artikel online staat, maar dat is nog steeds mijn doel.

Oke, dit was mijn praatje weer voor deze woensdag. Hebben jullie weleens zoiets meegemaakt en hoe zijn jullie daarmee omgegaan?

Liefs Femke



Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.