Maandoverzicht oktober | Eindelijk lampen!

1 november 2017
Hoe cliché het ook mag zijn, deze maand is écht omgevlogen. Voor mijn gevoel typte ik gister nog mijn maandoverzicht van september. Oktober was een behoorlijk drukke maand, waarbij we elke avond en weekend wel iets gepland hadden. Veel geklust en leuke dingen gedaan, maar daardoor ook best hectisch. Kijken jullie mee naar mijn oktober?

BewarenBewaren

Maandoverzicht oktober | Mooie avondluchten vanuit het slaapkamerraam
Maandoverzicht oktober | Mooie avondluchten

Als ik het zo druk heb vind ik het extra fijn om even stil te staan bij kleine dingen, zoals de prachtige luchten die ik vanuit ons slaapkamerraam spotte. Even genieten en beseffen hoe goed ik het heb.

Maandoverzicht oktober | Lamp op de slaapkamer, Eglo hanglamp
Maandoverzicht oktober | Lamp boven het aanrecht. Loftbar met lampen van Snoerboer

We kochten deze maand ook eindelijk een paar lampen! We hadden al wel een paar spotjes, maar we hadden nog geen sfeerverlichting. Nu hebben we op onze slaapkamer eindelijk een fatsoenlijke lamp én hebben we een hele toffe lamp boven het aanrecht waar ik ook echt heel blij mee ben. Het brengt meteen zoveel sfeer in huis, echt heel fijn :).

Maandoverzicht oktober | Citroenmuffins en worteltaart met limoenglazuur
Maandoverzicht oktober | Pixelart op de Dutch Design Week

Natuurlijk zijn er nog steeds mensen die ons huis nog willen bewonderen. Tsja, en bezoek is voor mij dé ultieme reden om weer eens wat lekkers te bakken. Deze keer maakte ik citroenmuffins met blauwe bessen en kruimeltopping en een worteltaart met limoenglazuur. Beiden erg goed gelukt!

Met een aantal collega’s ben ik naar de Dutch Design Week in Eindhoven geweest. Het was erg gezellig en al kwam ik niet super geïnspireerd terug, ik heb toch nog best wel wat toffe dingen gezien. Zoals deze wand vol met pixelart, erg gaaf!

Maandoverzicht oktober | Haal de herfst in huis met versierde pompoenen
Maandoverzicht oktober | DIY Halloween decoratie

En tussen alle drukte door vond ik toch nog ergens een gaatje om pompoenen te versieren en spooky decoratie voor Halloween te maken. Het was af en toe wel even stressen (zo vervelend dat het nu al zo vroeg donker is!) of ik het wel op tijd af zou krijgen, maar ik ben erg blij met het eindresultaat!

In november kan ik het gelukkig iets rustiger aan doen, want vanaf november ga ik 36 uur werken! Ik merkte heel erg dat mijn tijd zo werd opgeslokt door werken, klussen, het huishouden, sociale dingen, etc. dat ik eigenlijk geen tijd meer voor mezelf overhield. Na veel wikken en wegen heb ik dus besloten om 36 uur te werken, zodat ik een keer in de twee weken een vrijdag voor mezelf heb. Eindelijk weer tijd om lekker te tekenen, knutselen én voor mijn blog aan de slag te gaan :).

Hoe zag jullie oktober er uit?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.