Maandoverzicht juni | Nog steeds in vakantiemodus

11 juli 2018
Hoi, ben ik weer! Wel weer een weekje later dan gebruikelijk helaas. Juni was dan ook een aardig volle maand. De eerste week waren we nog op vakantie en ook de rest van de maand hadden we behoorlijk vol gepland. Ik had dan ook aardig moeite om weer in het ritme van het ‘normale’ leven te komen. En eerlijk gezegd heb ik er nog steeds moeite mee. Zal ook wel door het mooie weer komen dat ik nog steeds een beetje in vakantiestemming blijf ;). Voor dit maandoverzicht heb ik weer mijn favoriete momenten bij elkaar gezocht. Veel lees- en kijkplezier!

Maandoverzicht juni | Lezen op vakantie
Maandoverzicht juni | Black Isle Brewery

De laatste week van de vakantie hadden we een huurauto en hebben we op de bonnefooi rondgereisd. We bepaalden per dag waar we heen reden en waar we ons tentje gingen neerzetten. Heerlijk om dan ’s avonds in de zon voor de tent nog een beetje te lezen en lokale biertjes uit te proberen. Echt genieten!

Maandoverzicht juni | Zomerfeest kerstboom
Maandoverzicht juni | Concert Arcade Fire

We kwamen terug op donderdagavond en hadden het weekend meteen alweer vol gepland. Dat weekend waren namelijk de zomerfeesten bij ons in het dorp. Het thema dit jaar was ‘sunny Christmas’. Met onze buren deden we natuurlijk mee met de wedstrijd kerstboom bouwen. Erg gezellig en leuk om zo meer mensen uit de buurt te leren kennen!

De maandag daarna moest ik helaas weer aan het werk. Gelukkig had ik nog wat leuks om naar uit te kijken: ’s avonds ging ik samen met mijn vriend naar het concert van Arcade Fire in Ahoy. Niet helemaal ideaal op een maandagavond en al helemaal niet als dat je eerste werkdag na de vakantie is. Gelukkig was het een geweldig concert en heb ik een hele leuke avond gehad!

Maandoverzicht juni | Vaderdag cupcakes
Maandoverzicht juni | Video opnames

Voor vaderdag maakte ik deze stoere chocolade cupcakes met als speciaal ingrediënt bier! De cupcakes waren ontzettend fluffy en in tegenstelling tot de meeste chocolade cakes helemaal niet machtig. Heel geslaagd en deze ga ik vaker maken!

Voor mijn werk heb ik een serie op YouTube waarin ik ontwerptips geef en vertel ik waar je op moet letten bij het ontwerpen van bestanden om af te laten drukken. Meestal is dat gewoon in de studio, maar deze keer mocht ik als razende reporter op locatie twee van onze drukkers interviewen om het verschil tussen offset en digitaal drukken uit te leggen. Heel leuk om eens te doen! Mocht je geïnteresseerd zijn, de video vind je op het YouTubekanaal van Drukwerkdeal.nl.

Maandoverzicht juni | Marskramerpad wandeling, Bad Bentheim naar Oldenzaal
Maandoverzicht juni | 10 Jaar samen

Alsof ik de afgelopen tijd nog niet genoeg gewandeld had liep ik ook weer een stuk van het Marskramerpad samen met mijn ouders en vriend. Het Duitse deel (van Ösnabruck tot Bad Bentheim) hadden we een hele poos geleden al gelopen, nu is het tijd voor het Nederlandse deel! We liepen van Bad Bentheim naar Oldenzaal. Een hele mooie, afwisselende route waar we deze dikke stier nog tegenkwamen.

27 Juni was een speciale dag, want toen was ik 10 jaar samen met mijn lieve vriend! We zijn uit eten geweest bij ons favoriete restaurant en daarna hebben we thuis nog even geproost met een glaasje champagne. Een hele fijne avond!

Maandoverzicht juni | Tirolerfest
Maandoverzicht juni | Klussen op zolder

Aan het eind van de maand had ik personeelsfeest van Drukwerkdeal. In de zomer pakken we altijd groots uit en dit keer was het thema ‘Tirolerfest’, inclusief foute Duitse zanger en grote pullen bier. Dat iedereen ook nog in stijl was gekleed maakte het helemaal af. Het was weer een zeer geslaagd feest!

Na de vakantie zijn we in huis weer hard aan de slag gegaan. Zo hebben we horren voor de ramen, bestelde ik lampen voor boven de eettafel (zodra ze hangen deel ik natuurlijk een foto) en deden we vooral veel regeldingen. Ook gingen we weer met project zolder aan de slag. Zo schilderde ik de balken van de schuine kant mooi antraciet. Nu moeten we alleen nog de vloer netjes afwerken en deurtjes ervoor maken, dan kunnen we eindelijk spullen gaan opruimen.

Zoals je merkt was het een behoorlijk volle maand, waardoor het bloggen een beetje op een lager pitje kwam te staan. Ik hoop dat ik vanaf deze maand weer een beetje in een ritme kan komen. Hoe was jullie juni? Hopelijk hebben jullie ook zo’n leuke maand gehad.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.