Maandoverzicht juli

2 augustus 2017
Hallo, I’m back! Voor mijn gevoel is het een eeuwigheid geleden dat ik voor het laatst een blog plaatste, maar in werkelijkheid is dat nog maar een maand. Mijn laatste blogpost was namelijk het maandoverzicht van juni, die vooral bestond uit een update van ons huis. Ook juli stond geheel in het teken van klussen aan ons nieuwe huis, dus ook in deze post zijn er vooral veel klusfoto’s te zien. Maar dat vinden jullie hopelijk niet erg! Ik zou zeggen, geniet ervan ;).

Maandoverzicht juli | Zoldervloer egaliseren
Maandoverzicht juli | Zoldervloer schilderen

Wat ik één van de leukste en spannendste dingen vond om te doen in ons huis was toch wel de vloer op zolder. Deze hebben we eerst geëgaliseerd (foto links) en daarna met betonverf geschilderd (foto rechts). Erg tof om te doen en het resultaat is ook echt heel mooi geworden. Het lijkt heel erg op een gietvloer, alleen dan de budget variant ;).

Maandoverzicht juli | Witte muren
Maandoverzicht juli | PVC vloer

De afgelopen maand heb ik heel veel geschilderd. Alles dus eigenlijk. Heel leuk, maar ik was ook wel blij toen af was. En nu kan ik lekker genieten van onze stralend witte muurtjes.

Dat de vloer van de begane grond erin lag was voor mij ook wel echt een hoogtepunt. Vanaf dat moment begon het een echt huis te worden. Zo leuk!

Maandoverzicht juli | Zelf fotobehang maken
Maandoverzicht juli | Fotobehang in de slaapkamer

Project fotobehang was ook best spannend, maar zó goed gelukt! Ik ben echt heel blij dat het precies zo is geworden zoals ik in mijn hoofd had. Het is nu al een hele fijne kamer om te zijn.

Maandoverzicht juli | De keuken is geleverd!
Maandoverzicht juli | De keuken

Jeej, en toen werd de keuken geleverd! Het hele huis stond vol met deze pakketten. Helaas moesten we nog een dag wachten voordat de keuken werd geïnstalleerd, maar toen die er eenmaal inzat was het echt genieten. Het ziet er heel strak uit en het lichtgrijze steekt mooi af tegen de witte muren.

Maandoverzicht juli | Tafelpoten schilderen
Maandoverzicht juli | Plinten halen

Weer een schilderproject: de eettafel een update geven. De tafelpoten waren namelijk een crèmewit en dat past niet echt meer bij onze huidige stijl. We hebben gekozen voor een matzwarte krijtverf wat de tafel een stoere look geeft. Nu de eetkamerstoelen nog ;).

Het zoveelste ritje naar de bouwmarkt, nu met de auto vol plinten. Het was even passen en meten, maar het past allemaal precies zoals je ziet ;).

Maandoverzicht juli | Sushi
Maandoverzicht juli | Jarig! Bosbessen citroentaart

En toen waren we zo druk met spullen verhuizen en op hun plek krijgen dat ik helemaal geen foto’s meer heb gemaakt. Deze foto’s zijn dan ook van de laatste twee weken van juli. De vrijdag dat we een week in onze woning woonden werd ik door mijn lief verrast met een grote bos bloemen én sushi. Dat is nog eens leuk thuis komen :).

29 Juli was ik jarig! Niet uitgebreid gevierd, maar wel de oven goed uitgeprobeerd en deze heerlijke taart gebakken. Toch bijzonder zo’n eerste verjaardag in het nieuwe huis.

En dat was mijn juli! Ons huisje is nu echt een thuis aan het worden, zo fijn! Er moet nog genoeg gebeuren (lampen ophangen, gordijnen uitzoeken, zolder schilderen, foto’s ophangen etc.), maar dat vind ik stiekem helemaal niet zo erg. Ik vind het wel leuk om lekker te klussen en te bedenken hoe we ons huis nog meer een thuis kunnen maken!

Omdat er nog genoeg klusjes liggen en ik natuurlijk ook nog 40 uur in de week werk weet ik niet of er direct al weer 2x in de week een post online komt. Ik wil in ieder geval wel elke week weer een artikel online zetten, dus zet de woensdag maar weer vast in je agenda ;).

Wat waren jullie leukste momenten van juli?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.