Maandoverzicht juli | Zon, muziek en klussen

1 augustus 2018
Wat een heerlijke maand was juli. Voor mijn gevoel waren er alleen maar zonnige dagen en hebben we geen enkele dag slecht weer gehad. Heerlijk! Ik kan zo genieten van deze zomerse dagen. In tegenstelling tot juni had ik in juli eindelijk weer een beetje het gevoel van ritme en kreeg ik ook een heleboel gedaan. Kijk snel mee naar mijn maandoverzicht van juli.

Maandoverzicht juli | Lezen in de tuin
Maandoverzicht juli | Comicsansdag

Ook al is onze tuin nog lang niet af, met deze zomerse dagen vind ik het heerlijk om lekker buiten te zijn. Een kleedje op het gras, drinken erbij en een boek. Ultiem genieten! Al was dit boek niet echt mijn ding.

Om in te haken om Comicsansdag ontwierpen we op het werk dit t-shirt en mocht ik model staan. Grappig weetje: toen ik mijn ouders deze foto liet zien dachten ze eerst dat ik echt grafisch ontwerper van het jaar was geworden ;).

Maandoverzicht juli | Rock Werchter
Maandoverzicht juli | Rock Werchter

Zon en fijne muziekjes, wat wil je nog meer? 4 Dagen genieten (en een beetje afzien in die hitte) op Rock Werchter! Te veel hoogtepunten om hier allemaal op te noemen, maar vooruit een paar: Gorrilaz heeft me enorm verrast, Pearl Jam was heel vet, Franz Ferdinand was fijn jeugdsentiment en verder waren The Vaccines, Eels en en en en…. Zoals ik al zei, te veel ;). Genoten heb ik in ieder geval!

Maandoverzicht juli | Klussen op zolder
Maandoverzicht juli | Horren in huis, muggen buiten huis

Een maandoverzicht zonder een update van onze klussen in huis is natuurlijk niet compleet. De zolder vordert beetje bij beetje. De draagbalken onder de schuine kant schilderde ik antraciet en we plaatsten een hor! Fijn om alles nu gewoon open te zetten, zonder bang te zijn voor muggen. Nu alleen de tuindeuren nog voorzien van een hor en dan zijn we echt mug-vrij.

Maandoverzicht juli | Lampen boven eettafel
Maandoverzicht juli | High dining set Curinga

Ook kwam mijn vader nog een dagje helpen en hing o.a. deze mooie lampen op boven onze eettafel. Ik bestelde twee losse lampen en een losse balk waarvan we zelf (mijn vader dus ;)) een mooi geheel van maakten!

Ook hielp hij om een terras te maken bij de tuindeuren. We hebben tijdelijk de stenen gebruikt die in de oprit lagen bij de oplevering van het huis, zodat we in ieder geval lekker in de tuin kunnen zitten en zandloos in- en uit het huis kunnen lopen ;). En nu konden we mooi onze nieuwe tuinset daar neerzetten.

Maandoverzicht juli | Eten bij pa & ma
Maandoverzicht juli | Aardbeien drive-in Uden

Voor moederdag had ik mijn moeder een etentje gegeven en nu was het zover! We hebben gegeten bij ‘Eten bij Pa & Ma’, een restaurant midden tussen de weilanden net buiten Deventer. We hebben heerlijk buiten gezeten en erg genoten van het eten. We hadden beiden een 3-gangen proeverij menu, zodat we van alles een beetje konden proeven. Een geslaagde avond!

Via de sportschool kregen we een hele leuke aanbieding voor een dagje wellness met hotelovernachting voor maar €40,- p.p. Zo’n aanbieding kun je natuurlijk niet laten lopen, dus bedacht ik dat dat wel heel leuk was om in het weekend van mijn verjaardag te doen. Zaterdag reden we eerst richting Uden, waar we door de aardbeien drive-in gingen (geniaal!) en daarna even hebben geshopt en gelunched.

Maandoverzicht juli | Wellnessboot Mill
Maandoverzicht juli | Verjaardagsontbijt

Na onze ochtend Uden reden we door naar Mill voor ons dagje wellness op de Wellnessboot. Een hele fijne dag waarna we heerlijk in ons bedje konden rollen op kruipafstand van de wellness ;). Het leuke van zo’n hotelovernachting vind ik toch altijd wel de ontbijtbuffetten. Dit was dan ook mijn verjaardagsontbijt, heerlijk!

Maandoverzicht juli | Citroen cheesecake en frambozen cupcakes
Maandoverzicht juli | Chocolade cupcakes en fruittaart

Na mijn verjaardagsontbijt zijn we weer naar huis gereden, want ’s middags kwamen mijn ouders, oma’s & opa en schoonouders op bezoek. Natuurlijk konden een zelfgebakken taart (citroencheesecake) en cupcakes (frambozen cupcakes) niet ontbreken. En ook mijn collega’s voorzag ik van zelfgemaakte lekkernijen. Ik trakteerde op een zomerse fruittaart en chocolade cupcakes die heel goed werden ontvangen :).

Hoe was jullie juli? Hopelijk heb je net zo’n fijne maand gehad!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.