Maandoverzicht januari | Productieve & sportieve maand

31 januari 2018
De eerste maand van 2018 is alweer om! Januari was een rustige, maar sportieve maand. Sinds eind november hebben we het sporten (in de sportschool) weer opgepakt en dat blijven we lekker volhouden. Daarnaast is er op mijn werk een vitaliteitsprogramma opgezet waarbij ze ook hardlooplessen aanbieden. Dus vanaf deze maand ren ik elke dinsdagochtend een rondje voordat ik aan m’n werk begin. En dat is best een goed begin van de werkdag! Verder hebben we veel regel- en uitzoekdingen voor het huis gedaan. Weinig spannends, maar daarom niet minder leuk. Kijk je mee naar mijn januari?

Maandoverzicht januari | Champagne ontbijt op nieuwjaarsdag
Maandoverzicht januari | Nieuwe plantjes gekocht

Oudjaarsdag was ik helaas ziek, gelukkig voelde ik me nieuwjaarsdag een stuk beter. Vriendlief maakte een champagne ontbijtje om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Een nieuw jaar, tijd voor wat nieuwe plantjes waaronder deze leukerd. Weet iemand trouwens wat voor soort plant dit is? In de winkel kon ik het niet vinden en ik ben eigenlijk wel benieuwd. Naast deze kochten we ook nog wat vetplantjes in de hoop dat die het wel overleven. Op een of andere manier krijg ik het zelfs voor elkaar om vetplantjes dood te laten gaan (hoe dan?!).

Maandoverzicht januari | Tegels voor de oprit uitgezocht
Maandoverzicht januari | Mooie wandeling vanuit huis

En we zochten ook eindelijk tegels uit voor de oprit! Als je me volgt op Instagram kon je in mijn Stories zien wat de huidige situatie is: veel zand met 2 banen stoeptegels. Hoog tijd voor een fatsoenlijke oprit dus!

Vanaf deze maand willen we de zaterdagen gaan gebruiken om dingen te doen en regelen voor het huis en de zondagen om te wandelen! Dat lukt al aardig deze maand. Deze foto was tijdens een korte wandeling vanuit huis. Het was die dag bijzonder koud. Dan is het altijd wel extra fijn om weer lekker warm binnen te zijn en op de bank te kruipen.

Maandoverzicht januari | Voor mijn broertje mocht ik een verhuiskaart ontwerpen
Maandoverzicht januari | Door de storm waren er veel bomen omgevallen

Voor mijn broertje mocht ik zijn verhuiskaart ontwerpen. Erg leuk om weer eens een illustratie te maken en het eindresultaat is heel tof geworden (al zeg ik het zelf ;)).

Dé storm die het hele land plat legde richtte ook bij ons in de buurt schade aan. Door een losse plaat op het dak mochten we het kantoor niet meer verlaten en de boom op de foto lag over de weg naar mijn huis toe. Best heftig om zulke grote bomen geveld te zien door de storm.

Maandoverzicht januari | Lekker productief blogdagje
Maandoverzicht januari | Fotoboek maken van onze rondreis door Amerika in 2015

Eens in de twee weken ben ik op vrijdag vrij en heb ik een hele dag voor mezelf. Ik vind het dan heerlijk om lekker aan mijn blog te werken. Deze dag was super productief. Ik maakte foto’s en een heleboel video’s én ik had weer eens tijd om lekker te tekenen. Heel fijn zulke dagen :).

Ook maakte ik eindelijk weer eens tijd om een fotoboek te maken. Ik maakte altijd (bijna) direct een fotoboek na een vakantie, maar dat is er de laatste tijd niet meer van gekomen. Tijd om wat schade in te halen dus! Dit boek was heel leuk om te maken, ik was weer helemaal in Amerika!

Maandoverzicht januari | Lekker wandelen langs de Vecht
Maandoverzicht januari | Lekker kleuren op de zondag

Omdat we in Schotland een 7-daagse wandeltocht willen maken moeten we weer flink gaan trainen om de kilometers weer in de benen te krijgen. Deze wandeling was 12 kilometer en een prima begin om het weer op te bouwen. Het was ook een heerlijke dag om te wandelen, lekker met de zon die alweer warm begint te worden!

Afgelopen weekend was ik helaas behoorlijk verkouden waardoor ik niet zoveel gedaan heb. Een beetje in huis aangerommeld, gelezen en dit kleurboek uitgeprobeerd. Dit kleurboek bestaat uit allemaal kleuren op nummer tekeningen. Lekker gedachteloos vakjes inkleuren dus ;). Ik zal er eens een blog over schrijven!

Al met al was mijn januari wel lekker productief én sportief met fijne wandelingen en hardlooprondjes. Hoe was jullie januari?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Rick Vaarkamp

  Beetje late reactie maar leuk te lezen over jouw januari Femke!

  Antwoord
  • Femke

   Beter laat dan nooit ;). Dankjewel!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.