Maandoverzicht februari | Weekendje weg en meer leuke dingen

1 maart 2018
Gister was alweer de laatste dag van februari, daarom vandaag mijn maandoverzicht van afgelopen maand! Februari is echt voorbijgevlogen. Volgens mij zeg ik dat elke maand, maar het is ook echt zo! 😉 In februari deed ik veel leuke dingen. Uit eten met m’n lief, bowlen met collega’s en een weekendje weg met vrienden. Ook deden we weer wat klusjes in huis. Kijk je mee?

Maandoverzicht februari | Mooie quote in boek
Maandoverzicht februari | Zonsondergang

Boeken lezen, ik hou ervan. Zo af en toe kom je van die tekstjes tegen die je bijblijven, zoals deze. Deze quote stond voorin Makkelijk leven van Herman Koch. Helaas ook het enige boek wat ik deze maand las. Op een of andere manier had ik hierna een beetje een leesdip. Goed voornemen voor volgende maand: weer gaan lezen!

Over deze beek fiets ik elke dag als ik naar mijn werk/huis fiets. Op weg naar huis zie ik vaak prachtige luchten boven het water. Hier staat het water trouwens nog heel erg hoog. Dat is inmiddels een stuk gezakt!

Maandoverzicht februari | Nieuwe set kleurpotloden
Maandoverzicht februari | Hoog water bij de IJssel

Ik besloot mezelf te trakteren op een mooie doos nieuwe kleurpotloden. De kleurpotloden die ik altijd gebruikte waren nog maar stompjes van over, hoog tijd dus voor nieuwe! Deze kocht ik op bol.com en bevallen me tot nu toe heel goed. (Had helaas geen betere foto dan deze die ik gebruikte in mijn Instagram Stories.)

We maakten ook eindelijk weer eens een wat langere wandeling! Deze route liep vlak langs de IJssel, waar het water ook heel hoog stond. Ik vond het zo grappig dat het te koop bordje in het water stond. Alsof het water te koop stond ;).

Maandoverzicht februari | Lol met een nephand
Maandoverzicht februari | Uit eten met m'n lief

Op het werk nam onze teamleider afscheid van ons. Bij haar afscheid had ze wat cadeautjes meegenomen zodat we haar niet zouden vergeten. Zo kregen we o.a. een Bullshit button en deze nephand, waar we natuurlijk heel wat lol mee hebben gehad :D.

Een van mijn doelen voor dit jaar was meer quality time met mijn lief. Daar zijn we goed mee bezig en zo zijn we o.a. lekker uit eten geweest. Heel lekker gegeten (dit toetje was ook echt top) en een hele fijne avond gehad.

Maandoverzicht februari | Kleurstalen raamdecoratie Veneta
Maandoverzicht februari | Valentijnsdag, You are the CMYK in my print

Ook deze maand hebben we weer wat dingen voor het huis uitgezocht. Zo hebben we een adviseur over de vloer gehad om ons te helpen raamdecoratie uit te zoeken en hebben we inmiddels ook voor de slaapkamer wat besteld. Voor de woonkamer en keuken zijn we er nog niet helemaal uit, daarvoor bestelden we een paar mooie stalen.

Natuurlijk was februari ook de maand van Valentijnsdag. Zelf vieren we het eigenlijk niet, maar op het werk hebben we er wel even aandacht aan besteed. Ik zit bij de ‘Eventcrew’ en we organiseren ook kleine verrassingen op dit soort dagen. Erg leuk om je collega’s op zo’n manier blij te kunnen maken!

Maandoverzicht februari | Bowlen met collega's
Maandoverzicht februari | Wandelen in Limburg

Met collega’s gingen we (ter afscheid van onze stagiaires) bowlen! Lang geleden dat ik dat had gedaan, maar wel weer erg leuk om eens te doen. In het begin wist ik amper wat te raken, maar 2 rondes later lukte het me zelfs om strikes achter elkaar te gooien! Waarna ik de beurt erna natuurlijk weer niks raakte, typisch ;).

Met goede vrienden (+ hun baby) gingen we een weekendje naar Centerparcs in Limburg. Een erg gezellig weekend met veel spelletjes, zwemmen, wandelingetjes door het park, geiten en vooral veel lol. Op maandag moesten onze vrienden helaas weer aan het werk, maar hadden wij nog even een dagje met z’n tweeën. Het weer was wel aardig, dus maakten we nog een mooie lange wandeling waar we over dit mooie stukje heide kwamen.

Maandoverzicht februari | Speciaal biertjes op de bank
Maandoverzicht februari | Nieuwe deurmat

In het weekend vind ik het heerlijk om met z’n tweeën lekker op de bank te kruipen met een biertje (en met dit weer natuurlijk een dekentje). Waar ik dan weer geen foto van heb is de bierproeverij die mijn vriend organiseerde voor vrienden. Hij had een aantal Jopen bieren uitgezocht en zelfs alle achtergrondinfo over de smaken opgezocht. Erg leuk om zo verschillende bieren te proeven met een stel bierliefhebbers. Het was dan ook een erg gezellige avond.

In huis zijn er nog genoeg kleine (en wat grotere) klusjes te doen. Zoals een goede deurmat! We hadden bij het leggen van de vloer al een gat overgelaten voor de deurmat, maar nog nooit een deurmat gekocht. Van ons vorige huis hadden we nog een lange loper die we er tijdelijk overheen hadden gelegd (en tot in de keuken kwam). Hoog tijd voor een fatsoenlijke deurmat dus! Onze hal lijkt nu ook ineens een stuk groter, nu er meer vloeroppervlak zichtbaar is. En heel fijn om weer iets af te kunnen vinken! Zo wordt onze to-do lijst steeds ietsje korter :).

Volgens mij heb ik nog nooit zo’n uitgebreid maandoverzicht gehad, maar het was dan ook wel echt een heel fijne maand met veel leuke dingen. Hebben jullie ook zo’n fijne februari gehad? Of kijken jullie meer uit naar maart?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.