Maandoverzicht augustus | Groene vingers en een jungle wandeling

5 september 2018
En alweer is er een maand voorbij. Een keer knipperen en het is september, zo voelt het in ieder geval voor mij. Ook als ik probeer terug te denken weet ik niet zo goed meer wat ik deze maand heb gedaan. Gelukkig hebben we de foto’s nog ;). 

Maandoverzicht augustus | Tuin ontwerp Sketchup
Maandoverzicht augustus | Jungle wandeling

Ik ben bezig met een cursus Sketchup en om te oefenen maakte ik een ontwerpje van onze tuin. We zijn bezig met het uitzoeken van de rest van de schutting. Met dit ontwerp konden we mooi visualiseren hoe, wat we in gedachten hadden, eruit zou komen te zien. En dat ziet er leuk uit, dus zo gaan we doen! Nu alleen nog uitvoeren ;).

Deze maand liepen we ook weer een stukje van het Marskramerpad. Deze route was heel avontuurlijk, want op een gegeven moment was het pad zo dichtbegroeid dat je haast niet kon zien waar je naartoe moest. Als je goed kijkt zie je een klein stukje arm van mijn vriend door de bladeren heen.

Maandoverzicht augustus | Pilea familie
Maandoverzicht augustus | Bloed doneren

Mijn pilea familie begint al lekker te groeien. Moederplant kreeg ik als stekje en inmiddels heb ik al 3 eigen babyplantjes. Heel leuk om te zien dat dit plantje zo goed groeit!

Ongeveer 3 keer per jaar doneer ik bloed. Fijn om op zo’n simpele manier wat goeds te kunnen doen. En inmiddels vaste prik voor mij: na het doneren een glaasje appelsap met een stroopwafel!

Maandoverzicht augustus | Eat & Meet
Maandoverzicht augustus | Een klein leven

Op mijn werk organiseerden we een diner voor een aantal klanten. Erg leuk om te bedenken hoe een tafel gedekt moet worden en welke producten we daarvoor kunnen gebruiken. De boomstammetjes lieten we snijden uit reboard (dik karton) en het tafelkleed is van vlaggenstof. Een geslaagde avond!

Augustus was een leesmaand voor mij en ik las onder andere dit boek. Een hartverscheurend verhaal, maar zo ontzettend goed geschreven. Een verhaal wat onder je huid kruipt en je niet meer los laat. Echt een aanrader, maar wees gewaarschuwd: je houdt het niet droog ;).

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.