Leer in 10 lessen de basis van Adobe Illustrator

20 september 2017
Een van mijn favoriete ontwerpprogramma’s is Adobe Illustrator. Met dit programma kun je bijvoorbeeld illustraties maken, maar ook logo’s ontwerpen of strakke lijntekeningen maken.

Als je net begint met dit programma kunnen de opties nogal overweldigend zijn. Daarom zou een korte cursus heel handig zijn! Helaas zijn de meeste online cursussen vrij prijzig of zijn de gratis varianten niet uitgebreid genoeg.

Speciaal voor iedereen die graag gratis de basis van Adobe Illustrator zou willen leren heb ik (samen met mijn collega’s van Drukwerkdeal.nl) een tiendelige cursus gemaakt! In deze tien lessen leer je alle tools van Adobe Illustrator kennen én maak je ook nog een logo. In onderstaande video leg ik je uit wat je kan verwachten:

BewarenBewaren

Eigenlijk wil ik zo min mogelijk reclame maken voor Drukwerkdeal.nl op mijn blog, omdat het toch een beetje gek voelt. Mijn werk en mijn blog staan los van elkaar en mijn blog moet niet een verlengde van mijn werk worden. Maar in dit geval ben ik best trots op wat we hebben neergezet en is het toch een beetje mijn kindje. Daarom wou ik deze basiscursus van Adobe Illustrator heel graag met jullie delen!

Laat je het weten als je de cursus gaat volgen of misschien al gevolgd hebt? Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

4 Reacties

 1. Annemieke

  Leuk! Kun je Adobe ook ergens een tijdje ‘proberen’?

  Antwoord
 2. Henk de Bie

  Ik wil graag meer weten van Adobe Illustrator, ik heb de benodigde porgramma’s.
  Ik kijk uit naar jouw video’s.

  Antwoord
  • Femke

   Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de cursus. Veel plezier!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.