10 Last minute surprise ideeën

23 november 2016

Volgende week is het alweer Sinterklaas! Ik blijf het nog steeds een leuke feestdag vinden om te vieren. Eerst de voorpret van het maken van een surprise en gedicht en daarna gezellig de hele avond cadeautjes uitpakken en je misselijk eten aan pepernoten en chocolade. Ik probeer altijd een paar weken van tevoren met mijn surprise te beginnen, maar voordat ik het weet is het alweer eind november. Ik heb inmiddels al wel bedacht wat ik ga maken (dat hou ik natuurlijk nog even geheim), nu alleen nog uitvoeren. Voor iedereen die ook Sinterklaas viert en net zoals mij ook nog aan de knutsel moet, heb ik 10 last minute surprise ideeën verzameld. Dan hoef je het alleen nog maar uit te voeren ;).

Paard van Sinterklaas

Knutsel van 2 schoenendozen en wat papier een paardje.

bron foto

Pikachu

Toiletrol? Gele verf? Pikachu!

bron foto

Even wachten… pizza!

Van een schoenendoos maak je een toffe pizza oven inclusief belegde pizza!

bron foto

Kaarsen

Gebruik wc rollen of vellen papier om sfeervolle kaarsen te maken.

bron foto

Donut

Deze donut vergt wel wat knutselvaardigheden, maar het eindresultaat mag er zijn!

bron foto

Vogelhuisje

Van een melkpak maak je heel simpel een vogelhuisje voor de natuurliefhebber.

bron foto

Sushi surprise maken

Sushi

Voor de echte sushiliefhebber maak je deze sushitafel. Hier vind je hoe je deze maakt.

Reiskoffer

Beplak een doos met bruin papier en stickers van verre landen.

bron foto

Camera

Deze camera maak je van een schoenendoos. Of gebruik een luciferdoosje voor een mini variant.

bron foto

Smile!

Voor degene die alleen nog communiceert met emoji’s mogen deze pakjes niet ontbreken.

bron foto

Op mijn Pinterest vind je nog meer leuke Sinterklaas surprise ideeën en bekijk ook mijn 5 supersnelle Sinterklaas surprise ideeën. Veel knutselplezier! 

Vieren jullie ook nog Sinterklaas met surprises en gedichten?

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

6 Reacties

 1. Saskia

  Wat een super leuke ideeën staan hierbij. Vooral die donut<3

  Antwoord
  • Femke

   Thanks! Ja die donut is ook 1 van mijn favorieten, al vind ik het koffertje ook erg leuk 🙂

   Antwoord
 2. Celina

  Hoi Femke, Kan ik de donut ergens downloaden?

  Antwoord
 3. Maaike

  Hoi wat een leuke sushi surprise heb je een beschrijving hiervan? Alvast bedankt.

  Antwoord
  • Femke

   Hoi Maaike, daar heb ik niet echt een beschrijving van. Maar je kunt bijvoorbeeld een wc-rol gebruiken en die beplakken met zwart papier of zwart schilderen. En daar een wit papiertje opplakken voor de rijst. Je zou ook eventueel een foto van de bovenkant van sushi op kunnen zoeken. Als je die uitprint en op de zwarte rol plakt heb je bijna echt lijkende sushi ;). Veel knutselplezier!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.