Last minute surprise ideeën

10 Last minute surprise ideeën

Volgende week is het alweer Sinterklaas! Ik blijf het nog steeds een leuke feestdag vinden om te vieren. Eerst de voorpret van het maken van een surprise en gedicht en daarna gezellig de hele avond cadeautjes uitpakken en je misselijk eten aan pepernoten en chocolade. Ik probeer altijd een paar weken van tevoren met mijn surprise te beginnen, maar voordat ik het weet is het alweer eind november. Ik heb inmiddels al wel bedacht wat ik ga maken (dat hou ik natuurlijk nog even geheim), nu alleen nog uitvoeren. Voor iedereen die ook Sinterklaas viert en net zoals mij ook nog aan de knutsel moet, heb ik 10 last minute surprise ideeën verzameld. Dan hoef je het alleen nog maar uit te voeren ;).

1. Paard van Sinterklaas

Knutsel van 2 schoenendozen en wat papier een paardje.

2. Sushi

Voor de echte sushiliefhebber maak je deze sushitafel.

3. Pikachu

Toiletrol? Gele verf? Pikachu!

 4. Reiskoffer

Beplak een doos met bruin papier en stickers van verre landen.

5. Even wachten… pizza!

Van een schoenendoos maak je een toffe pizza oven inclusief belegde pizza!

6. Camera

Deze camera maak je van een schoenendoos. Of gebruik een luciferdoosje voor een mini variant.

7. Kaarsen

Gebruik wc rollen of vellen papier om sfeervolle kaarsen te maken.

8. Smile!

Voor degene die alleen nog communiceert met emoji’s mogen deze pakjes niet ontbreken.

9. Donut

Deze donut vergt wel wat knutselvaardigheden, maar het eindresultaat mag er zijn!

10. Vogelhuisje

Van een melkpak maak je heel simpel een vogelhuisje voor de natuurliefhebber.

Op mijn Pinterest vind je nog meer leuke Sinterklaas surprise ideeën en bekijk ook mijn 5 supersnelle Sinterklaas surprise ideeën. Veel knutselplezier!

Vieren jullie ook nog Sinterklaas met surprises en gedichten?

Liefs Femke

About the Author:

Hoi, ik ben Femke! Ik ben een grafisch ontwerper met een passie voor creatief ontworpen producten, lange wandelingen en een goed boek. Op dit blog laat ik al mijn passies samenkomen in mijn zoektocht naar creativiteit. Meer weten?

4 thoughts on “10 Last minute surprise ideeën

 • Saskia29 november 2016 at 13:57

  Wat een super leuke ideeën staan hierbij. Vooral die donut<3

  Reply
  • Femke29 november 2016 at 22:11

   Thanks! Ja die donut is ook 1 van mijn favorieten, al vind ik het koffertje ook erg leuk 🙂

   Reply
 • Celina21 maart 2017 at 16:46

  Hoi Femke, Kan ik de donut ergens downloaden?

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.