Kerstdecoratie maken met FIMO klei

24 december 2017
Een paar weken terug was het FIMO STAEDTLER kerstdecoratie event. Op dit event ging iedereen aan de slag met FIMO klei om kerstdecoratie te maken. Helaas kon ik daar niet bij zijn, maar ik kreeg wel een enorm tof pakket opgestuurd! In onderstaande video laat ik je zien wat er in het pakket zit.

Echt heel erg tof om zo’n enorm uitgebreid pakket te mogen ontvangen. Vroeger heb ik ook leuke dingen gemaakt met FIMO klei, dus het is erg leuk om het nu weer in handen te hebben.

Kerstdecoratie van FIMO klei

Benieuwd wat voor leuke kerstdecoratie je kunt maken met de FIMO klei? Onderstaande foto’s zijn een impressie van het FIMO STAEDTLER kerstdecoratie event en zoals je ziet zijn er erg leuke dingen gemaakt! Ook op de Instagram van FIMO STAEDTLER staat leuke inspiratie.

Kerstdecoratie maken met FIMO klei | Maak leuke kerstdecoratie van FIMO klei zoals deze candy cane tekst
foto’s: Mariët Mons
Kerstdecoratie maken met FIMO klei | Maak leuke kerstdecoratie met FIMO klei en pak bijvoorbeeld je kerstcadeautjes leuk in met labels van klei of maak kerstboompjes!
Kerstdecoratie maken met FIMO klei | Maak leuke kerstdecoratie met FIMO klei zoals dit leuke kerstboompje
Voor kerst gaat het me niet meer lukken om er mee aan de slag te gaan. Gelukkig ben ik vrij tussen kerst en oud & nieuw, dus misschien klei ik wel wat leuks voor oudjaarsavond ;). Zodra ik wat moois heb gemaakt met de FIMO klei zal ik dat natuurlijk laten zien. En als jullie leuke dingen maken zie ik het natuurlijk ook graag!

Voor nu wens ik jullie hele fijne én creatieve kerstdagen.

Header foto: Mariët Mons

Deze producten heb ik gekeregen van FIMO STAEDTLER.

Liefs FemkeGerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.